Sledujte ZÁZNAM speciálu k volbám ve Francii. Hosty jsou Svoboda, Drulák i Vondra

Prezidentské volby: Macron vs. Le Penová (424)

Druhé kolo souboje o Elysejský palác mezi Emanuelem Macronem a Marine Le Penovou, o kterém se mluví jako o historické volbě Francouzů. K příležitosti francouzských prezidentských voleb nabídne CNN Prima NEWS v neděli 24. dubna tříhodinový speciál. Přímo v Paříži bude sledovat dění reportérka Anna Kadavá. V pražském studiu pak rozebere aktuální situaci i průběžné výsledky s odborníky moderátorka Terezie Tománková. Sledujte živé vysílání od 19:59 na stanici CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Francouzi budou mít o víkendu jasno, kdo bude stát v čele země. Koná se totiž druhé kolo prezidentských voleb, do kterého stejně jako před pěti lety postoupili Emmanuel Macron a Marine Le Penová. Šéfka krajní pravice má podle svých slov poslední šanci, kdy může současnou hlavu státu porazit, neboť to bude její poslední prezidentské klání. Má šanci uspět?

Důležitým volbám, které na několik příštích let určí směřování Francie, se bude CNN Prima NEWS věnovat po celý den v kontinuálním zpravodajství. Chybět nebudou aktuální informace z volebních místností a živé vstupy z Paříže. Vše následně vyvrcholí tříhodinovým speciálem, který odstartuje v 19:59 na CNN Prima NEWS. Moderátorka Terezie Tománková probere průběžné volební výsledky i vyhlášení vítěze prezidentského klání živě s politology a odborníky na Francii. Zároveň si do studia pozve i české politiky a komentátory, kteří zhodnotí eventuální dopady výsledku francouzských voleb na Evropskou unii a Česko.

Pozvání přijali mimo jiné bývalý ministr zahraničí Cyril Svoboda, bývalý velvyslanec ve Francii Petr Drulák, Jan Eichler z Ústavu mezinárodních vztahů, ekonom Lukáš Kovanda, marketingový stratég Jakub Horák, komentátorka Lenka Zlámalová a politici Jaroslav Bžoch, Alexandr Vondra, Jiří Kobza, Ondřej Benešík, Marcel Kolaja a další.

Speciál k francouzským prezidentským volbám začíná v neděli v 19:59 na CNN Prima NEWS.

Tagy: