CNN Prima NEWS spustí podcastové oddělení. Televize nabídne každý týden aktuální speciál

Multiplatforma CNN Prima NEWS přinese na podzim oblíbené speciály a spustí zcela nové podcastové oddělení. To nabídne mimo jiné Krimi videopodcast: Hlasy zločinu, v němž moderátor Václav Janata a novinář Jakub Kvasnička přiblíží více než jen popis největších kriminalistických kauz – aktuálních i těch, ze kterých českou veřejnost mrazí už desítky let. Důležitost ekonomických témat opět vyzdvihne nově rozšířený pořad Co na to vaše peněženka a to každý všední den. Vzhledem k vysoké divácké oblibě přinese podzim ještě více speciálních vysílání a ponese se tak v duchu – co týden, to speciál. Divákům v nich budeme opět detailně přibližovat tuzemská i světová témata a události, které je aktuálně nejvíce zajímají. A díky prezidentským volbám dosáhl i web CNNPrima.cz historicky nejlepších výsledků, kdy měsíčně navštíví stránky přes tři miliony reálných uživatelů.

Podzim na CNN Prima NEWS přeje videopodcastům. Multiplatforma CNN Prima NEWS spouští podcastové oddělení a chystá hned několik projektů na nejrůznější témata.

Videopodcastovou kapitolu CNN Prima NEWS otevře:

Krimi videopodcast: Hlasy zločinu

Nový audio-video podcastový projekt CNN Prima NEWS nabídne více než popis největších kriminalistických kauz, a to jak aktuálních, tak i těch, ze kterých českou veřejnost mrazí už desítky let. Díky obsáhlému archivu KRIMI ZPRÁV propojíme známá i méně známá fakta a autentické zpovědi hlavních nebo vedlejších postav těch nejděsivějších případů.

Jaké jsou důkazy a jak to bylo doopravdy? Co vede člověka k tomu, aby zabil? Budeme se snažit najít a popsat momenty, které k příšerným zločinům vedly. Příběhy nejhorších vrahů a zločinců Česka provázejí vedoucí vydání KRIMI ZPRÁV a dlouholetý reportér Václav Janata a novinář Jakub Kvasnička, který zpovídal nejznámější figury českého podsvětí a vyslechl od nich věci, které ještě nikde nezazněly...

ČTĚTE TAKÉ: Rekordní CNN Prima NEWS. Hlavní zprávy přitáhly nejvíce diváků, web patřil mezi nejsledovanější

Od září každý týden nový díl ve všech podcastových aplikacích, ve vysílání CNN Prima NEWS i na webu. Přehled dílů: Manželé Stodolovi, Kevin Dahlgren, Ivan Jonák, Loupež století – František Procházka a mnoho dalších.

Co na to vaše peněženka

Protože ekonomická témata jsou divácky velmi atraktivní, od září připravujeme rozšíření úspěšného podvečerního pořadu Co na to vaše peněženka. Každý všední den a nově i v pátek v 17:55 nabídneme důležitá ekonomická témata, která rozebereme s odborníky v 35 minutách srozumitelně a snadno stravitelným způsobem. Moderují Lucie Hrdličková, Petr Suchoň a Tomáš Vzorek.

Co týden, to speciál

Zaměříme se ještě intenzivněji na speciální vysílání, která mají výbornou diváckou odezvu. Není to nadsázka, když řekneme, že podzim na CNN Prima NEWS bude v duchu – co týden, to speciál.

Navazujeme tak na trend s cílem detailně přiblížit témata a události, které lidi v Česku aktuálně nejvíc zajímají. Nabitý zpravodajský servis se zaměřuje jak na zásadní politické události, jako bylo schvalování vládního úsporného balíčku, či 100 dní Petra Pavla na Hradě, tak na přírodní neštěstí, jako byly požáry na jihu Evropy, servisní a spotřebitelská témata, například situace na trhu práce v době letních brigád, ale i témata týkající se lifestylu a života slavných – Korunovace britského krále Karla III.

CNN Prima NEWS bude od v září pokračovat a rozšiřovat projekt České zájmy v Evropě. O debaty s europoslanci z Evropského parlamentu je stále větší divácký zájem. A s blížícími se volbami do Evropského parlamentu bude témat zaměřených na EU přibývat. Velké debaty přímo z Bruselu a Štrasburku tak budou diváci moci sledovat pravidelně každý měsíc.

CNNPrima.cz mezi TOP 5 zpravodajskými weby

Díky prezidentským volbám dosáhl web CNNPrima.cz v lednu historicky nejlepších výsledků: 45 339 582 zobrazených stránek a 29 267 972 video views. Měsíčně navštíví tento web přes tři miliony reálných uživatelů a patří mu pozice v TOP 5 zpravodajských webů v České republice

Tagy: