Exkluzivní záběry CNN: Začátek krvavého běsnění očima teroristy Hamásu, natočil i vlastní smrt

Terorista z Hamásu natočil vražedné běsnění při útoku na Izrael

Video teroristy ukazuje začátek války

Izraelská armáda poskytla americké CNN video, které ukazuje samotný začátek bestiálního útoku Hamásu na židovské občany. Záběry totiž pocházejí z kamery, kterou měl jeden z teroristů připevněnou během nájezdu na svém těle. Záznam ukazuje také tunely před Gazou, kde se útočníci na vpád do Izraele připravovali.

Upozorňujeme diváky, že video obsahuje explicitní záběry.

Izraelské obranné síly zveřejnily další záběry, které ukazují osudné události ze 7. října. Během útoku tehdy Hamás zavraždil přes 1 200 Izraelců. Jak celá hrůzná operace začala, zachytilo video z kamery teroristů. Izraelská armáda poskytla záběry exkluzivně americké CNN.

Je na nich vidět také podzemní komplex pod Gazou, kde se příslušníci Hamásu na útok připravovali a kde se teď ukrývají před očima izraelských vojáků. Záběry jasně dokazují, že se jedná o sofistikovaný a zpevněný systém tunelů a chodeb, který musel Hamás budovat roky za štědré podpory svých sponzorů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hamás plánoval mnohem obludnější útok. Vyšetřování odhalilo drastické záměry teroristů

Po náhledu pod zem přichází samotný útok Hamásu. Je úsvit. Teroristé jsou na něm evidentně na bestiální vraždění natěšení. Provolávají takbír a kontrolují, jestli kamera natáčí. Pak se ozývají první výbuchy. A zní střelba.

Video končí smrtí

Terorista s kamerou pálí na Izraelce už zdálky přes pole. Členové Hamásu postupují, hladce projdou přes díru v plotě, který měl židovský stát od podobných útoků chránit. Následně už agresorům nic nebránilo ve volném útoky na bezbranné kibucy – vesničky, v nichž lidé žili v nechráněných a jednoduchých domech.

Americká CNN upozornila, že Hamás se při útoku v Izraeli dobře orientoval. Teroristé měli k dispozici podrobné mapy a přesně věděli, kde mají udeřit. K pohybu k hranici využil Hamás na videu auta i motorky.

Explicitní záběry končí ve chvíli, kdy teroristu s kamerou zasáhnou Izraelci. Muž se hroutí k zemi.

„Zasažený muž vykřikne a padne na zem poblíž zbraně. Kamera mírně kmitá sem a tam, zatímco muž zrychleně a mělce dýchá. Jeho účast na útoku se chýlí ke konci. Hrůza z útoků ze 7. října však bude ještě několik hodin pokračovat,“ uzavřela CNN.

Tagy: