Čtyři školačky ubodaly v supermarketu 15letou dívku. Vraždu si natáčely na telefon

Útočnice prchá z Walmartu.

Dívku ubodala čtveřice v supermarketu

K děsivé tragédii došlo o víkendu v americkém městě Lake Charles, kde v tamním Walmartu čtyři mladé dívky pobodaly 15letou slečnu. Vražednou zbraň předtím ukradly v sekci kuchyňských potřeb. Napadená dívka fatálním zraněním podlehla v nemocnici.

Podle policie byly útočící dívky ještě mladší než oběť. Jedné z nich bylo 12, dvěma 13 a jedné čtrnáct let. Vyšetřovatelé vraždy zatím nezveřejnili, jaký byl motiv hrůzného činu nebo odkud se dívky znaly.

Potyčka ale podle nich začala poblíž nedalekého kina, odkud se dívky přemístily do velké prodejny Walmartu. Tam si čtveřice dívek začala své počínání nahrávat na telefon a přípravy na vraždu streamovala na sociální sítě. Dívky vzaly kuchyňský nůž, kterým posléze pobodaly svou 15letou oběť.

Právě jsme tu mrchu bodly do srdce

Útočnice pak vyběhly z obchodu a křičely: „Právě jsme tu mrchu bodly do srdce. Je nám to u p*dele.“ Dívky posléze nastoupily do neznámého auta a z místa činu odjely.

Policie krátce poté všechny čtyři agresorky dopadla. Kdo vozidlo řídil, není známo.

„Za tento incident nemůžeme vinit policii. Spíše to vnímám tak, že je to rodičovský problém,“ komentoval zločin šerif okresu Calcasieu Tony Mancuso. O incidentu informoval Daily Mail.

Tagy: