Další ostuda Meghan a Harryho. Nepogratulovali královně k životnímu jubileu

Královna Alžběta II. vedle Meghan Markleové a prince Harryho

Další přešlap Harryho a Meghan

Princ Harry a jeho manželka Meghan se zatím oficiálně nevyjádřili k životnímu jubileu Alžběty II., která se před 70 lety stala královnou. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu ani neokomentovali prohlášení Harryho babičky, aby manželka jejího syna Charlese Camilla byla po její smrti oslovována jako královna, nikoliv princezna.

Alžběta II. ve svém poselství k výročí 70 let na trůnu oznámila, že si přeje, aby se po její smrti Camille říkalo královno, nikoliv princezno. Charles a Camilla byli jejím gestem „dojati a poctěni“, uvedl jejich mluvčí. Charles ve svém prohlášení dodal, že si je „hluboce vědom pocty“, které se dostalo jeho „milované ženě“.

Kdo ale k velkým událostem v rodině neposkytl žádný veřejný komentář, jsou Harry a Meghan. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se v současné době od sociálních médií distancují. Údajně byli rozčarováni „nenávistí“, které se jim dostalo na internetu. Aktuální informace týkající se aktivit Meghan a Harryho jsou místo toho pravidelně zveřejňovány prostřednictvím webových stránek Archewell.

Přijede Harry oslavovat?

Ovšem William a Kate se k prohlášení královny veřejně nevyjádřili, nicméně na sociálních sítích sdíleli příspěvek, který obsahoval královnino oznámení.

Harry s manželkou a dětmi v současné době žije v americké Kalifornii. Loni se s Meghan vzdali královských povinností. Mezi vévodou, vévodkyní ze Sussexu a zbytkem královské rodiny již delší dobu rezonuje napětí. Minulý měsíc se ale měl Harry pokusit s otcem spory urovnat.

Očekává se, že Harry se do Spojeného království vrátí na oslavy platinového jubilea, v rámci kterých bude mít země od 2. do 5. června čtyřdenní státní svátek. Zda se k princi připojí Meghan s jejich dvouletým Archiem a osmiměsíční Lilibet, zatím není jasné.

Tagy: