David Beckham v roli farmáře. Slavný fotbalista dostal od manželky k Vánocům kurník

David Beckham

David Beckham dostal od manželky netradiční dárek

Nejprve Bahamy, pak Miami a teď už jen studená Anglie, vidle a kurník! Tak vypadaly Vánoce rodiny Beckhamových. A legendární fotbalista dostal od manželky opravdu nezvyklý dárek. Slepičí rodinku.

Těsně před vánočními svátky vyrazili Beckhamovi načerpat síly na Bahamy. Nechyběl taneček na pláži, vyjížďky po okolí, dobré jídlo a došlo i na oblíbený fotbálek. Chyběl jen syn Romeo, který v Anglii kope za béčko Brandfordu. Následně se nekompletní rodinka přesunula do Miami, kde oslavila Štědrý den.

ČTĚTE TAKÉ: Vánoční zázrak. V útulku poprvé za 50 let nezbyl jediný pes, zaměstnanci jsou nadšení

Na Boží hod už si ale Beckham i s manželkou Victorií užívali vánočních svátků na rozlehlém venkovském sídle v Anglii. To v roce 2016 koupili v přepočtu za dvě stě milionů korun a na Davida tam čekaly další dárečky, jak Victoria zdokumentovala na Instagramu.

„Copak jsi dostal k Vánocům, Davide?“ ptá se manžela. „Nějaké slepice,“ odpovídá slavný fotbalista. „Beckhamovy slepice a popravdě je tam také jeden opravdu velký kohout,“ komentovala video Victoria. Otázkou je, jestli slepice viděly i to, jak si Beckhamovi pochutnávali na sváteční večeři, ke které se podával krocan.

Tagy: