Demolovala interiér trolejbusu. Známá narkomanka z Plzně opět úřadovala

Ve čtvrtek odpoledne vyjížděli plzeňští policisté na oznámení řidiče trolejbusu. Ve voze se nacházela agresivní žena, která vulgárně napadala spolucestující a pokoušela se demolovat interiér trolejbusu. Řidič byl donucen odstavit dopravní prostředek a počkat na zásah strážníků. Policisté na místě nalezli jim velmi známou ženu, její eskapády řeší každou chvíli.

Ve čtvrtek v pozdních odpoledních hodinách se strážníci v Plzni zabývali agresivní ženou, která vulgárně urážela cestující a pokoušela se zdemolovat interiér trolejbusu linky 10. Narkomanka dokonce řádila tak moc, že řidič byl donucen trolejbus odstavit v Koperníkově ulici na zastávce Jižní Předměstí. Na tomto místě vyčkal na zásah městské policie.

Když policejní hlídka dorazila, narazila na místě na „známou firmu“ z prostředí lidí bez domova. Její různé excesy a eskapády řeší plzeňští strážníci pravidelně, sdělili webu Krimi Plzeň. Navíc se podle dostupných informací jedná o drogově závislou osobu.

„Žena ve vozidle opravdu vulgárně nadávala, mlátila do všeho, co jí přišlo pod ruku a pokoušela se dostat do kabiny řidiče, přičemž jí naprosto nevadila přítomnost ostatních cestujících včetně malého školáka, uvedli svědci.

Po příjezdu policie se žena uklidnila. Ani navzdory upozorňování ze strany strážníků si ale neodpustila nadávky cestujícím a bezdůvodné výkřiky. Nakonec ji museli z trolejbusu vyvést.

Tagy: