Depp přijede do Česka. Zahraje si na koncertě se svým kamarádem, kdy ho můžete vidět?

Johnny Depp v Karlových Varech

Bartoška k Deppovu soudu

Americký herec Johnny Depp přijede 11. července do Prahy. Vystoupí na koncertě spolu s kamarádem a hudebníkem Jeffem Beckem. Právě s ním teď brázdí Anglii a Skotsko a v rámci turné si najde chvíli i na české publikum.

Hollywoodská star se k nám vrátí po necelém roce, kdy byla hostem Karlovarského filmového festivalu. Česko si podle svých slov zamiloval. Oficiální předprodej vstupenek na koncert v pražském Foru Karlín začne v pondělí 13. června v 10:00.

Depp se v poslední době v médiích objevoval zejména kvůli soudnímu sporu se svou bývalou ženou, herečkou Amber Heardovou. Porota nakonec rozhodla v Deppův prospěch. Platit odškodné nakonec budou oba, Heardová však mnohem větší částku.

Přesto „pirát z Karibiku“ nesmutní a raduje se ze začátku nové kapitoly svého života. Herečku naopak provází zklamání, rozsudek přisuzuje vlivu svého exmanžela a práci jeho právníků.

„Před šesti lety se navždy změnil můj život, život mých dětí, život mých nejbližších a také život lidí, kteří mě po mnoho a mnoho let podporovali a milovali. To vše v jediném okamžiku. Prostřednictvím médií proti mně byla vznesena nepravdivá, velmi závažná trestněprávní obvinění, která vyvolala nekonečný příval nenávistného obsahu,“ píše v úvodu svého prohlášení na Instagramu Depp, který se na vynesení rozsudku osobně nedostavil.

Vyjádření Heardové bylo však vzhledem k verdiktu naprosto odlišné. „Zklamání, které mě postihlo, se nedá popsat slovy. Jsem zdrcená, že hora důkazů nestačila na to, aby se postavila nepřiměřené moci, síle a vlivu mého bývalého manžela,“ uvedla herečka. Více je prý ale zklamaná z toho, co rozsudek znamená pro ostatní ženy.

Tagy: