Viděl jste někdy penis Johnnyho Deppa? Bodyguard odpovědí rozesmál soudní síň

Některé detaily v soudní síni vyvolávají úsměv (2. 5. 2022).

V tomto týdnu pokračuje další kolo soudních slyšení v případu herce Johnnyho Deppa a jeho exmanželky Amber Heardové. Hvězdy se vzájemně obviňují z domácího násilí a požadují milionová odškodné. Během předchozích slyšení se u soudu řešilo i Deppovo přirození.

Opakovaná soudní slyšení se již několikrát zvrhla ve výčet bizarních, smyšlených i skutečných příběhů ze života bývalého manželského páru. Depp i předvolaní svědci rozebírají průběh údajných afektovaných hádek, při kterých vzduchem létaly nejen talíře. Heardová má po poprvé promluvit ve středu.

Došlo i na rozbor hádky z roku 2015, kdy měl Depp podle právníků Heardové „močit“ v předsíni v jejich domě v Austrálii. Tuto informaci ale u soudu odmítl potvrdit Deppův bodyguard. „Myslím, že bych si pamatoval, kdybych viděl penis pana Deppa,“ vypovídal Malcolm Connolly.

Peprné hádky

Podle Deppa naopak po něm samotném jeho bývalá žena v ten samý den hodila lahev s vodkou a rozřízla mu prst, kvůli čemuž dostal ošklivou infekci. Herec po incidentu v té době údajně na veřejnosti tvrdil, že se sám poranil o dveře, aby nedostal svou tehdejší manželku do potíží.

Právníci Heardové u soudu dále tvrdili, že Depp při jisté hádce nakreslil na jeden z obrazů v domě obrázek penisu, což si herec nevybavil. Vzpomněl si však, že po této jejich potyčce zůstal kus šálku či talíře zaražený v televizní obrazovce.

U soudu se Depp také svěřil s tím, že se jeho žena měla „vykálet“ na jejich manželskou postel.

Heardová si najala nový PR tým

Heardová je podle New York Postu údajně znepokojená tím, jak se soud dosud vyvíjí (prozatím vypovídal pouze Depp). I proto měla jen pár dní před výpovědí u soudu vyhodit celý svůj marketingový tým a najmout úplně novou firmu.

„Ona nemá ráda špatné titulky v novinách,“ sdělil nejmenovaný zdroj pro New York Post. Což by dávalo za pravdu spíše Deppovi, podle kterého je agresorem v celém sporu právě Heardová, která se prostřednictvím soudu snaží zviditelnit a získat peníze.

Tagy:
Austrálie domácí násilí hádky Johnny Depp herec soud Johnny Depp Amber Heard penis The Washington Post USA Piráti z Karibiku New York Post Amber Heardová Fairfax Media