Děsivá fakta o smrti blogerky Gabby Petitové. Podle předběžné zprávy byla zavražděna

Snoubenci Brian Landrie a Gabby Petitová

Americká influencerka Gabby Petitová byla zavražděna

Tragická smrt krásné mladé influencerky Gabby Petitové už několik dní poutá pozornost celého světa. Nyní na povrch vyplavala nová, ještě děsivější fakta. Dívka zřejmě byla zavražděna. Policie mezitím pátrá po jejím snoubenci Brianovi, po němž se slehla zem.

Tělo nalezené v americkém národním parku skutečně patří dvaadvacetileté Gabby Petitové. Jenže to není jediné děsivé zjištění FBI. Podle počátečního určení koronera byla zavražděna. Přesná příčina úmrtí bude jasná po získání výsledků pitvy.

Idylické dobrodružství Gabby a jejího snoubence Briana v bílé dodávce po krásách Spojených států stále více připomíná filmový thriller. Americká média teď zveřejnila další znepokojivý záznam. „Chtěl bych nahlásit domácí násilí. Projížděli jsme kolem a viděli, jak mladík dívku fackoval. Udeřil ji, pak nasedli do auta a odjeli,“ zněl záznam telefonátu na tísňovou linku.

Podobné hádky měl pár zřejmě často. „Celé ráno jsme se hádali a předtím mě nechtěl pustit do auta,“ líčila Gabby ve videu, které policisté pořídili jen týden před jejím zmizením. Tehdy mladému páru doporučili, aby večer strávili od sebe. Měli podezření, že dívka trpí separační úzkostí. Nikdo v tu chvíli nemohl tušit, že případ skončí smrtí.

Naposledy byla Gabby viděna 24. srpna, kdy po boku Briana opouštěla hotel. Pak už s rodinou komunikovala jen prostřednictvím SMS. Její příbuzní mají podezření, že poslední zprávu ona sama ani nenapsala. Brian se měl vrátit na Floridu 1. září v té samé bílé dodávce, ale už bez partnerky.

Svědci ho viděli v Národním parku Grand Teton a právě tam policisté později dívčiny ostatky našli. Žádná oficiální obvinění ale zatím nepadla. Policie po Brianovi pátrá v místě, kde měl nechat své auto. Podle rodičů odešel s batohem na zádech a už se nevrátil.

Tagy: