Smrtelná nehoda ve Staškově: Chodec zemřel, z auta zbyl šrot. Řídil ho 18letý mladík

K tragické dopravní nehodě došlo v sobotu ve slovenském Staškově. Mladý řidič tam srazil staršího chodce. Ten utrpěl zranění neslučitelná se životem, informovali slovenští policisté.

Záběry sobotní nehody jsou děsivé, z auta zbyly jen trosky. Nehoda se stala v obci Staškov na severu Slovenska. Řidič tam zachytil muže, který přecházel silnici mimo přechod pro chodce. „Řidič následně s vozidlem narazil do plotu rodinného domu. Pětasedmdesátiletý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Řidič utrpěl zranění, která si vyžádala jeho převoz do nemocnice, kde byl nařízen odběr krve ke zjištění požití alkoholu nebo jiných návykových látek. U zemřelého byla nařízena pitva,“ uvedla policie.

TRAGÉDIA NA KYSUCIACH: MLADÝ VODIČ ZRAZIL CHODCA, TEN NEMAL ŠANCU PREŽIŤ ✝️ ➡ Včera vo večerných hodinách došlo na...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Sunday, September 1, 2024

Web tvnoviny.sk mluvil s místní obyvatelkou, která tvrdí, že auto jelo nepřiměřenou rychlostí. „Jezděte s rozumem, dnes opět zcela zbytečně vyhasl lidský život. Po této silnici chodí denně naše děti, naši rodinní příslušníci,“ vzkázala řidičům. Zmíněný web také informoval, že řidiči mělo být pouhých 18 let.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mladého tenistu Jakuba shodil vrstevník pod vlak. Jako kdyby mi vyrvali srdce, truchlí babička

„Silnice byla na nezbytnou dobu zcela uzavřena z důvodu dokumentace dopravní nehody. Bližší okolnosti i přesné příčiny tragické dopravní nehody jsou předmětem probíhajícího vyšetřování,“ dodali policisté.

MOHLO BY VÁM UNIKNOUT: Smrtelná srážka seniorky v Praze 8. Řidič náklaďáku ujel, nehody si nemusel všimnout

Tagy: