Děsivá vražda malého chlapce v Německu. Nevrátil se ze hřiště, znetvořené tělo našli ve křoví

Hrůzný případ vyšetřují němečtí policisté z města Neubrandenburg ve spolkové zemi Meklenbursko-Přední Pomořansko. V noci na pátek nalezli v obci Pragsdorf zmasakrovaného šestiletého chlapce, kterého rodiče pohřešovali od čtvrtečního odpoledne, píše web deníku Bild.

„Vzhledem ke zranění předpokládáme, že byl zavražděný. Oblast nálezu těla i její širší okolí jsou uzavřené,“ uvedla v pátek ráno deníku Bild policejní mluvčí Anja Schulzová.

ČTĚTE TAKÉ: Brutální vražda jedenáctileté dívky v Pasadeně. Pachatele prozradily zapomenuté klíče

Chlapec se ve čtvrtek odpoledne nevrátil ze hřiště v domluvený čas. Rodičům se ho nalézt nepodařilo, a tak se obrátili na policii, píše web týdeníku Der Spiegel.

Okamžitě se spustila velká pátrací akce. Dítě hledali policisté, hasiči, ale i místní dobrovolníci. Pomáhali jim k tomu psi a vrtulníky. „Hasiči nakonec nalezli zakrvácenou mrtvolu chlapce pohozenou v křoví,“ uvedla Schulzová. Podle informací deníku Bild to bylo pouhých 200 metrů od domova. Dítě mělo být ubodáno.

„Obrázek vnějšího zranění nenaznačuje, že by se jednalo o sexuální trestný čin. Zranění v horní části těla byla masivní a způsobil ho ostrý předmět,“ řekl Schulz. Zatím není jasné, zda místo, kde bylo tělo nalezeno, v křoví kousek od místního jezera u fotbalového hřiště, je také místem činu.

Bližší informace o okolnostech činu ukáže pitva, která začala v pátek ráno. Její výsledky by měly být oznámeny odpoledne.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vražda ženy otřásla Dvořištěm. O život měla přijít pracovnice nevěstince, našel ji přítel

Tagy: