Děsivé chvíle seriálové hvězdy u parku. Herce Stuhlbarga napadl bezdomovec kamenem

Nepříjemný incident zažil v neděli známý americký herec Michael Stuhlbarg. Pětapadesátiletý umělec se večer v blízkosti Central Parku střetl s bezdomovcem, který ho bez varování udeřil kamenem do zadní části krku. Stuhlbarg naštěstí nebyl vážně zraněn, takže ho přivolaní záchranáři ošetřili přímo na místě. Útočník měl několik problémů se zákonem již dříve. Píše o tom web Daily Mail.

Herec se měl krátce před osmou hodinou večerní procházet newyorskou čtvrtí Upper East Side, jež sousedí s Central Parkem. Zcela nečekaně ho v tu chvíli napadl bezdomovec Xavier Israel, který ho udeřil kamenem do zadní části krku, informuje web Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Exkluzivní rozhovor s Jeffem Bealem: O hudbě přemýšlím jako o vaření, říká slavný skladatel

Otřesený Stuhlbarg se následně rozhodl agresora pronásledovat. Bezdomovce se však podařilo zadržet až policistům, kteří hlídkovali u ruského velvyslanectví. Muže následně převezli do vazby a obvinili z napadení. Herec měl několik odřenin a nechal se ošetřit přímo na místě.

Jedna ze svědkyň, jež přihlížela incidentu, prý viděla, jak Xavier Israel sebral ze země kámen a hodil ho vší silou do davu, píše web The New York Post. Muž byl již dříve zatčen v souvislosti se dvěma útoky a loupeží, k nimž mělo dojít v lednu 2022, potvrdila podle zpravodajského portálu policie. Právě si odpykával podmíněné odsouzení.

Během prvního napadení srazil bezdomovec k zemi 59letého muže a okradl ho poté, co mu muž nabídl v mrazivém měsíci kabát. I v druhém případě zaútočil na 49letou ženu, jež mu nabídla pomoc. V trestním rejstříku má i záznam kvůli zmlácení dvojice 18letých mladíků.

Stuhlbarg je známý fanouškům kinematografie pro svou roli životem ztrápeného profesora Larryho Gopnika ze snímku Seriózní muž. Značnou slávu si však získal díky úspěšnému seriálu Impérium – Mafie v Atlantic City, kde ztvárnil zločineckého bosse Arnolda Rothsteina.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Karel III. navštívil velikonoční bohoslužbu. Po celou dobu měl úsměv na tváři a vesele mával

Tagy: