Pobodaná žena z Chaber řekla, jak by potrestala útočícího chlapce. Co radí ostatním rodičům?

Žena, které zabodl teprve čtrnáctiletý agresor nůž do oka a zaútočil jí i na krk, poté co se pokusil zavraždit jejího syna, přinesla mrazivé svědectví.

Pobodaná matka poprvé promluvila o masakru v Chabrech

Pobodaná matka z Dolních Chaber vůbec poprvé promluvila. Žena, které zabodl teprve čtrnáctiletý agresor nůž do oka a zaútočil jí i na krk, poté co se pokusil zavraždit jejího syna, přináší mrazivé svědectví.

Dolní Chabry, duben loňského roku. Krátce před půlnocí odchází teprve čtrnáctiletý chlapec na záchod, kde si hraje s vystřelovacím nožem svého kamaráda. Počká, až všichni usnou, a pak zasadí deset ran spícímu příteli. Ve vražedném běsnění pokračuje dál. Sotva matka pobodaného otevře dveře, zarazí jí nůž do oka – kromě obličeje útočí i na krk.

Všichni útok jako zázrakem přežili a pobodaná žena teď vůbec poprvé promluvila – i když pouze stručně a přes zprávy. „Vzhledem k názoru soudních znalců by měl mít trvalou léčbu mimo společnost,“ popsala napadená žena, jak by potrestala pachatele.

Varovala i ostatní rodiče. „Poradila bych jim, aby se znali s rodiči dětí, které k nim chodí na návštěvu, měli by se podívat, jak žijí,“ sdělila. Na útok podle svých slov nikdy nezapomene. Vzpomínky z děsivého napadení se jí stále vrací.

Více už žena odpovídat nechtěla a redakce CNN Prima NEWS to respektovala a nesnažila se na ni tlačit. Jen připomeneme, že se agresor po útoku neúspěšně pokusil o sebevraždu. Kvůli nízkému věku nikdy neskončí ve vězení. A v současné době by měl mít nařízenou léčbu pod dohledem psychiatrů.

Tagy: