Trojnásobná vražda v Hořovicích: Muž dvě malé děti a ženu uškrtil, v bytě žil s nimi

Vyšetřování trojnásobné vraždy v Hořovicích.

Trojnásobná vražda v Hořovicích

Středočeští kriminalisté od sobotního odpoledne vyšetřují trojnásobnou vraždu, k níž došlo v Hořovicích na Berounsku. Podle zdrojů CNN Prima NEWS údajný pachatel partnerku a dvě malé děti, přičemž jedno mělo být jeho, uškrtil. Policie vypátrala pachatele mrtvého na Břeclavsku.

Oběťmi vraždy se staly žena a dvě děti ve věku tří a šesti let, které měl podle informací CNN Prima NEWS uškrtit otec jednoho z nich, který s nimi žil v jedné domácnosti jako partner zavražděné. Ostatky se v bytě zřejmě nacházely v bytě delší dobu. Sousedé totiž cítili silný zápach, který jim byl podezřelý, a proto zavolali policii.

Byt, v němž k hrůznému činu došlo, se nachází v posledním patře domu. Hasiči se do něj museli dostat oknem za pomocí plošiny, popsala okolnosti reportérka CNN Prima NEWS z místa činu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Británií otřásá případ tří ubodaných sourozenců. Policie zadržela ženu, tají, zda je to matka

„Podle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým z tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali. Nakonec byl muž nalezen ve spolupráci s kolegy z Jihomoravského kraje bez známek života v ubytovacím zařízením na Břeclavsku,“ uvedla policejní mluvčí.

„S největší pravděpodobností spáchal sebevraždu. Pro zjištění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva,“ doplnila Richterová pro CNN Prima NEWS s tím, že měl s sebou střelnou zbraň.

Policie po pachateli vyhlásila celostátní pátrání v sobotu 24. února, našla ho více než 300 kilometrů od místa vraždy na Břeclavsku. Kriminalisté případ nadále vyšetřují, u zemřelých byla nařízena soudní pitva.

Tagy: