Británií otřásá případ tří ubodaných sourozenců. Policie zadržela ženu, tají, zda je to matka

Britská policie rozplétá otřesný případ smrti tří sourozenců. Minulou neděli na předměstí Bristolu v Sea Mills byly objeveny mrtvoly sedmiletého Farese, tříletého Jouryho a jen devítiměsíčního Mohammeda. Děti byly usmrceny nožem. Detektivové zadrželi dvaačtyřicetiletou ženu, která je v současné chvíli v nemocnici, informovala britská média. Úzkostlivě se tají, jaký je příbuzenský vztah mezi ženou a mrtvými dětmi.

„Na základě výsledků pitvy můžeme potvrdit, že příčinou smrti všech tří dětí byla zranění způsobená nožem. Naše vyšetřování postupuje a provádíme komplexní kroky k objasnění událostí. Smrt dětí, které měly životy před sebou, je zdrcující,“ uvedla podle stanice BBC policistka Vicks Haywardová-Melenová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Muž ve Francii znásilnil 82letou ženu. Rodina zuří, v zemi už dávno neměl co dělat

Zadržená žena prozatím zůstává v nemocnici se zraněními, která si sama způsobila. V ohrožení života není. „Doba, po kterou můžeme osoby zadržet, nezačíná, dokud nejsou převezeny na policejní stanici. Do limitu se tedy nepočítá doba strávená v nemocnici,“ doplnila Haywardová-Melenová podle deníku Independent. Policie odmítá sdělit, zda žena, kterou z trojnásobné vraždy podezírají, je jejich matka.

Obyvatelé Bristolu v pátek zorganizovali pietní akci za zabité chlapce. „Hrávali jsme si spolu a najednou už s námi nejsou, je to opravdu smutné,“ pronesl podle BBC jeden z jejich přátel. „Všichni při sobě stojíme a podporujeme se. Nedokážu dostatečně poděkovat místním lidem za jejich obrovskou podporu v tomto náročném období,“ uvedl další ze zúčastněných.

„Byly to veselé, živé děti, obzvláště ten nejstarší. Byl to pozoruhodný chlapec, byl úžasný, inteligentní. Vždycky se vám snažil pomoct, ptal se, jestli jste v pořádku. Všechno ho zajímalo, byl velmi zvědavý,“ sdělila deníku Independent Salwa Basharová, známá rodiny.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Krvavý útok v německé škole. Chlapec zranil několik spolužáků nožem, policie ho zadržela

Tagy: