Dojemné vzkazy pro 14denní miminko, které smetlo BMW: Slova tu bolest nedokážou popsat

„Do nebe vstoupil nový anděl,“ vzpomíná rodina na dvoutýdenního Ciarana, který zahynul při nedělní nehodě v anglickém Brownhills. „Neexistují slova, která by vysvětlovala, jak se teď všichni cítíme,“ napsala papírový vzkaz na místě tragédie chlapcova teta. Novorozenec zemřel v kočárku na vůbec první procházce s osmnáctiletými rodiči poté, co ho po střetu dvou aut jedno vozidlo přirazilo ke zdi. U silnice začali lidé pokládat plyšáky nebo květiny, zprávy zanechávají nejen nejbližší příbuzní.

„Tragicky a zbytečně jsme ztratili další mladý život. Do nebe vstoupil nový anděl, nepřestaneme tě milovat a zůstaneš v našich srdcích,“ uvedla na místě tragické nehody teta zesnulého dvoutýdenního Ciarana Leighe Morrisová.

Zavzpomínali také další příbuzní, kteří si prý malého chlapce oblíbili od chvíle, kdy jim osmnáctiletí rodiče Camaron Morris a Codie Holymanová řekli, že čekají potomka. „Slova nedokážou popsat bolest, kterou teď cítíme. Díky tomu, že jsem měla čest strávit s tebou alespoň krátkou část tvého života, byla moje láska k tobě opravdu silná,“ napsala druhá Ciaranova teta. „Srdce mi láme, že už se nebudeme moci mazlit. To není sbohem, protože dokud se znovu nesetkáme, budu tě milovat,“ dodala

K nehodě došlo v neděli kolem čtvrté hodiny odpoledne, kdy se srazila dvě auta. BMW mělo kočárek přitlačit ke zdi. Podle jednoho ze svědků byli rodiče „hysteričtí“ a ostatní se je snažili do příjezdu záchranářů uklidnit. Ciaranův život se snažil zachránit mladík, který přispěchal na pomoc a resuscitoval ho, než dorazili záchranáři. Novorozenec byl poté letecky transportován do nemocnice, lékaři ho už ale nedokázali zachránit.

Jsme šťastní, že jsme tě mohli nazývat naším synem

„Maminčino a tatínkovo srdce budou navždycky bolet. Milujeme tě víc než cokoliv jiného. Nemohli jsme tě mít moc dlouho, ale jsme šťastní, že jsme tě mohli poznat, starat se o tebe a nazývat tě naším synem. Leť, andílku,“ vzkázali přes oficiální prohlášení tamní policie rodiče dítěte.

Nevzpomínala ale jen rodina, místo tragédie zaplavily vzkazy, plyšové hračky nebo květiny od široké veřejnosti. „Bůh žehnej matce a otci, nikdy se z toho nedostanou,“ vzkázal jeden z truchlících, kterého citoval web Birmingham Live.

Lidé přispěli daleko více, než byl původní cíl sbírky

Lidé také na stránce JustGiving zřídili sbírku na památku malého chlapce. „Snažíme se získat finanční prostředky na podporu rodiny v této velmi těžké době,“ stojí v oficiálním oznámení sbírky, která má za cíl vybrat 2 tisíce liber (61 tisíc korun). Od pondělí už ale lidé přispěli více než šestinásobně.

Z místa tragické nehody jeden z řidičů utekl. Krátce nato policisté oznámili, že zadrželi 34letého muže, který je podezřelý z usmrcení z nedbalosti. „Vidět zemřít někoho tak mladého je pro nás strážníky náročné, ale víme, že bolest je o dost větší pro Ciaranovu rodinu. Uděláme vše, co je v našich silách, abychom ji podpořili a zároveň zjistili, co přesně se stalo,“ informoval seržant Mark Crosier.

Tagy: