Dojemné gesto přátel po tragické nehodě Katky a Alexe. Uspořádali spanilou jízdu

Páteční cesta domů se pro brzy 20letého Alexandra a jeho 18letou přítelkyni Katku změnila v tu úplně poslední. Mezi Levicemi a Horní Sečou do jejich vozu čelně narazil 27letý Mário. Pár byl na místě mrtvý, Mário zemřel po převozu do nemocnice. Přátelé mladého páru místo oslavy narozenin uctili jejich památku.

Jen pár hodin zbývalo Alexandrovi, kterému nikdo neřekl jinak než Šaňo, do 20. narozenin. V pátek večer se však pro kamarády a rodinu mladíka zastavil čas. Do auta, ve kterém seděl se svou přítelkyní Katkou a 17letým nejlepším kamarádem Alexandrem, u slovenské Levice čelně narazil 27letý Mário. Mladý pár na místě zemřel, řidič protijedoucího vozidla zraněním podlehl v nemocnici.

Nehodu tak přežil jen 17letý Alexandr, který leží s těžkými zraněními v nemocnici. Přátelé mladého páru, který měl brzy oslavit první společné výročí, jen několik hodin po tragédii namísto oslav připravili dojemné gesto. „Byli to skvělí lidé, jejich ztráta nás nesmírně bolí,“ přiznali kamarádi, kteří se rozhodli pro tzv. spanilou jízdu.

Odpočívajte v pokoji 🥺🖤🙏 Alexander Nagy Kačena Nováková 🖤🙏

Posted by David Jonas on Saturday, February 5, 2022

Tou uctili památku Alexandra a jeho přítelkyně, píše web Nový čas. Na místě tragédie na závěr jízdy zapálili množství svíček. „Chtěli jsme tímto uctít naše úžasné kamarády, nikdy na ně nezapomeneme. Alexandr byl skvělý chlap, vždy pomáhal a měl úsměv na tváři. S Katkou byli velmi šťastní, nikdo nemůže tomu, co se jim stalo, uvěřit,“ shodli se zdrcení kamarádi.

Posted by Stredná odborná škola techniky a služieb, Cintorínska 4, Nitra on Sunday, February 6, 2022

Za 18letou Katku smutní i její střední škola v Nitře, kde studovala na kadeřnici. „Katko, budeš nám všem velmi chybět. Navždy zůstaneš v našich vzpomínkách. Upřímnou soustrast rodině,“ sdíleli kondolenci zaměstnanci školy.

Tragédii má na svědomí zřejmě smyk 27letého Mária. Policisté nyní budou událost vyšetřovat. Záchranáři navíc doufají, že si nehoda nevybere i další daň a nejlepší kamarád mladého páru přežije.

Tagy: