Dojemné vyznání manželky před náhlou smrtí herce Heribana. O tátu přišli tři chlapci

Herec Daniel Heriban

Zemřel herec Daniel Heriban

Smutná zpráva o úmrtí herce a hudebníka Daniela Heribana zasáhla celé Slovensko. Nejvíc však truchlí jeho manželka Kamila a tři synové – třináctiletý Theo, šestiletý Viktor a čtyřletý Martin. Čeho si Kamila na svém manželovi vážila nejvíce, prozradila v nedávném rozhovoru.

Kamila Heribanová se s Danielem vzali v roce 2016. V nedávném rozhovoru pro web Báječná žena prozradila, že to byl právě Daniel, který ji utěšoval vždy, když jí bylo nejhůř. Nejvíce si prý vážila toho, že se nestydí za své pocity a nebojí se vyřknout i ty nejniternější myšlenky a projevy lásky, což nedělá každý chlap. „Zároveň je velmi zodpovědný, férový, přímý, inteligentní, starostlivý, čestný a fakt vtipný. Rozesmát mě umí vždy, ale když je mi zle, nabídne mi rámě,“ popsala Heribanová v rozhovoru před několika měsíci.

Oblíbený slovenský herec a hudebník zemřel ve věku 43 let ve svém domě v obci Svätý Jur u Bratislavy. Příčinou úmrtí byla zřejmě zástava srdce. Smutek nad hercovým úmrtím vyjádřila i prezidentka Zuzana Čaputová. „S Danem Heribanem odešel obrovský všestranný talent a humor, který do našich životů přinášel kus člověčiny. Herec, který si na nic nehrál. Odešel příliš brzy a o to víc to bolí,“ napsala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Poslední fotka oblíbeného herce Heribana. Jen tři dny před smrtí se vyznával manželce

Heribanovi se třikrát podařilo vyhrát divadelní ocenění Dosky – dvakrát za výkony na jevišti, jednou za hudební tvorbu. V roce 2015 získal televizní ocenění OTO. Po sedm sezon, v letech 2014 až 2021, působil jako herec v činohře Slovenského národního divadla, kde byl i autorem hudby v několika inscenacích. Účinkoval také ve filmech jako například Sviňa, Únos či v populárním seriálu Horná Dolná.

Tagy: