Jedna z posledních fotografií Simony Postlerové. Zdrcená přišla dát poslední sbohem kolegyni

Na veřejnosti se Simona Postlerová naposledy objevila na pohřbu své milované herecké kolegyně Jany Hlaváčové. Doprovod ji dělal herec Ladislav Frej.

Zemřela Simona Postlerová

Zesnulá herečka Simona Postlerová, která zemřela nečekaně ve věku 59 let, pracovala téměř do poslední chvíle. Na veřejné akci se naposledy objevila na konci ledna na pohřbu své milované herecké kolegyně Jany Hlaváčové. Do Národního divadla, kde se rozloučení konalo, tehdy dorazila v doprovodu herce Ladislava Freje.

Simona Postlerová měla k Janě Hlaváčové velmi blízko. Její smrt ji velmi zasáhla. Když dorazila na poslední rozloučení do Národního divadla, slzy měla na krajíčku a nebyla schopna slova. „Omlouvám se, je to pro mě velmi citlivé,“ sdělila dojatě redaktorovi webu CNN Prima NEWS, když ji požádal o vzpomínku na zesnulou kolegyni.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečku Simonu Postlerovou našli mrtvou v jejím bytě na Vinohradech

Rodina Jany Hlaváčové Simonu pozvala na první kar, který se konal hned v den pohřbu poblíž Národního divadla, i na ten druhý, který se uskutečnil o dva měsíce později. A to ve vybraném kruhu nejbližších přátel a kolegů Jany Hlaváčové. I na něj Simona dorazila.

Dbala o své zdraví. S dcerou ráda létala na výlety

Simona Postlerová si celý život zakládala na životosprávě a zdravém životním stylu. „Jím střídmě a zdravě. Hodně ovoce a zeleniny, žádné uzeniny. Nemám ráda pocit těžkosti v žaludku. Důležitý je pro mě také spánek a pohyb,“ svěřovala se před lety redaktorovi CNN Prima NEWS.

Na rozdíl od svých některých kolegyň se bránila i jakýmkoliv plastickým zákrokům. „I kdybych vypadala katastrofálně a třeba měla prsa až na kolena, nebudu se o to nikdy pokoušet. Jsem přírodní člověk. Narkóza je tvrdý zásah do těla, bylo by to rouhání,“ sdělovala herečka.

Čas nejraději trávila se svou rodinou. Milovala Itálii, kam ráda jezdívala k moři. S dcerou vyrážela na výlety do Londýna, Paříže nebo do jižních Čech. „Je důležité dobít baterky,“ říkávala Simona. Velmi si vážila toho, že může dělat práci, která pro ni byla zároveň koníčkem. „Každý den na vás čeká něco jiného a nikdy není nuda. Já zkrátka žiji svou prací,“ prohlašovala herečka, která před kamerou ztvárnila desítky filmových a seriálových rolí. Výrazně se také uplatnila v dabingu.

Tagy: