Perkausová v pátek opustí Šebrleho. Nechci porodit v přímém přenosu, směje se moderátorka

Eva Hecko Perkausová

Po čtyřech letech, během kterých přinášela divákům Primy a CNN Prima NEWS večerní zprávy, se Eva Hecko Perkausová s moderováním nejsledovanější primácké zpravodajské relace minimálně na čas loučí. Čekají ji mateřské povinnosti. Prozatím naposledy divákům přinese Hlavní zprávy už tento pátek v 18.55 hod. Jak dlouho ji diváci neuvidí? A co bude s jejím moderátorským kolegou Romanem Šebrlem?

Už to má doslova za pár! Moderátorka hlavní zpravodajské relace na CNN Prima NEWS a Primě Eva Hecko Perkausová se už brzy stane maminkou. Naposledy ji diváci po boku Romana Šebrleho uvidí v pátek na svatého Martina, tedy 11. 11. 2022.

„Je na čase se rozloučit, nerada bych porodila v přímém přenosu,“ vysvětluje Eva s úsměvem. „Už je nejvyšší čas se začít chystat na novou roli. Od moderátorského pultíku se mi bude na dočasnou dobu odcházet s těžkým srdcem. Přeci jen hlásit Hlavní zprávy je práce, která mě naplňuje a dobíjí mi baterky, což teď budu potřebovat víc než kdy jindy. Plánuji se vrátit hned, jak to bude možné a okolnosti mi to dovolí. Nyní je těžké určit přesné datum, hlavně aby vše dobře dopadlo,“ přeje si moderátorka zpráv Eva Hecko Perkausová.

Co bude s Romanem Šebrlem?

Zatímco Eva bude mít program na následující období jasný a péče o miminko pohltí celý její svět, diváky bude jistě zajímat, jaké řešení televize vymyslela pro Romana Šebrleho. „Pochopitelně jsme to diskutovali a pro Romana Šebrleho máme atraktivní řešení. Roman už ho ví, brzy ho řekneme i našim divákům,“ uvedl šéfredaktor CNN Prima NEWS Pavel Štrunc.

Evu Hecko Perkausovou sledujte naposledy v Hlavních zprávách v pátek 11. listopadu v 18.55 na CNN Prima NEWS a Primě.

Tagy: