Dostala jsem ránu, až mi odletěly brýle. Žena z Brna popsala napadení agresivním párem

Agresoři surově napadli v brněnské tramvaji muže.

Napadení mladé ženy v Brně

Dostala jsem takovou ránu, až mi odletěly brýle, popsala pro CNN Prima NEWS žena, kterou na zastávce v Brně napadla agresivní útočnice. Následně ji prý povalila na zem, kde do ní kopala, dokud nepřijela tramvaj. Útok na matku dvou malých dětí, kterému přihlížel partner agresorky, vyšetřují policisté a po dvojici usilovně pátrají.

Na ten večer mladá maminka dvou malých dětí z Brna už nejspíše nikdy nezapomene. Nikoho přitom neprovokovala, nikoho neobtěžovala, jen stála na zastávce a čekala na tramvaj. Během chvíle ale události nabraly rychlý spád.

ČTĚTE TAKÉ: Mladou maminku zkopal na stanici tramvaje v Brně agresivní pár. Policie má video, hledá svědky

„Z ničeho nic jsem uslyšela hluk. Blížili se ke mně dva lidé, a když jsem se na ně podívala, začala mi ta holka sprostě nadávat. Radši jsem se otočila na druhou stranu a nevšímala jsem si jich. To ji asi vyprovokovalo, takže jsem dostala ránu do obličeje, až mi odletěly brýle,“ popsala napadená žena pro CNN Prima NEWS.

Poté se podle jejích slov „semlela bitka“. Žena ji prý svalila na zem a kopala ji do břicha a do hlavy. „Ten její borec na mě ani nesáhnul, ale podporoval ji, aby mě dál bila,“ uvedla napadená.

Incident se odehrál na zastávce Vsetínská v brněnských Štýřicích. Podle napadené byl nečekaný a brutální. „Napadená žena se pod přívalem ran a kopů velmi bála o své zdraví a agresorku prosila, aby ji nechala, že má doma malé děti. Útok však ukončil až následný příjezd tramvaje,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Jihomoravského kraje David Chaloupka.

Právě záběry z tramvaje jsou pro kriminalisty klíčové. Dvojice je totiž na nich velmi dobře poznat. Incident prý navíc pokračoval i ve voze městské hromadné dopravy. „Ona nastoupila se mnou a řvala na mě. Šalina byla plná lidí, ale nikdo nic neudělal. Všichni viděli, že jsem zmlácená, ale nikdo nic,“ dodala.

Až na stanici Hlavní nádraží prý dvojice konečně vystoupila a zmizela. Zbitá žena je z celé události v šoku. Prý by ji nikdy nenapadlo, že by se jí něco podobného mohlo stát. Od té doby má strach a uvažuje o tom, že se z Brna odstěhuje. Policisté mezitím po dvojici pátrají a žádají o pomoc.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zásah v pražské škole. Děti si po vyučování domluvily bitku, v rukou chtěly mít nože

Tagy:
policie tramvaj Brno brýle Jihomoravský kraj žena výpověď napadení agresor Policie České republiky městská hromadná doprava Štýřice