V Praze byl ubodán muž. Z vraždy je podezřelý taxikář, policisté ho zadrželi

Na místě jsou policisté i kriminalisté.

V pražské ulici Bryksova na Černém Mostě zasahovaly v úterý od odpoledne jednotky policie. Podle informací štábu CNN Prima NEWS zadržely muže, který je podezřelý ze spáchání vraždy. Zřejmě šlo o řidiče taxislužby.

Po 17. hodině odpoledne u pražského Černého Mostu si lidé všimli ležícího muže, který byl vážně zraněn. Muži už nepomohli ani přivolaní lékaři a krátce poté zemřel. Na místo ihned přijeli vyšetřovatelé z oddělení vražd.

Ve vyšetřování kriminalistům pomohly kamery poblíž místa incidentu. Vyšetřovatelé zjistili, že zde došlo ke konfliktu mezi řidičem taxislužby a zákazníkem. Mezi Běchovicemi a Dolními Počernicemi následně objevili muže, kterého zadrželi a nyní ho podezřívají z vraždy.

Podle informací štábu CNN Prima NEWS se pravděpodobně zákazník nepohodl s řidičem, ten mu měl následně zasadit několik bodných ran a nechat ho na ulici.

„Případ je kvalifikován jako podezření ze spáchání trestného činu vražda,“ potvrdil redakci mluvčí pražské policie Jan Rybanský. Na místě by měl být i koroner.

Tagy: