Drama na Praze 10: Muž hrozil ženě zabitím, pak chtěl skočit z okna. Policisté ho zadrželi

Drama na Praze 10: Muž hrozil ženě zabitím, pak chtěl skočit z okna. Na místě je vyjednavač

Zásah policie v Praze 10

Pražští policisté zasahovali na Praze 10. V jednom z bytů v Sobotecké ulici vyhrožoval muž nejdříve ženě zabitím, poté skokem z okna bytu. Na místo přijel podle CNN Prima NEWS policejní vyjednavač. Policisté však nakonec do bytu vtrhli násilím a muže zadrželi. Žena údajně neutrpěla žádné zranění.

Situaci v Sobotecké ulici se podle reportéra CNN Prima NEWS Jaroslava Kasnara podařilo vyřešit několik minut po půl osmé večer. „Na místě byly i vozy hasičů a záchranářů,“ upřesnil přímo z místa zásahu.

ČTĚTE TAKÉ: Policie při razii na severu Čech zadržela 13 osob, včetně primátora Chomutova. Padla i obvinění

Policisté na síti X informovali v úterý před sedmou hodinou večer, že probíhá zásah na Praze 10. „Důvodem je muž, který měl v jednom z bytů vyhrožovat ženě zabitím a následně také tím, že vyskočí z okna,“ napsali v příspěvku a dodali, že na místo zamířil i policejní vyjednavač.

Podle reportéra Kasnara však jednání s mužem nevedlo k úspěchu. Policisté proto do bytu vtrhli násilím a muže zadrželi. Žena údajně neutrpěla žádné zranění.

Ulice zůstávala před osmou hodinou večer stále uzavřená, lidé nemohli do svých domovů. „Pořád se zde nacházejí vozy pohotovostních služeb,“ informoval reportér CNN Prima NEWS.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tragický konec pátrání po policistovi z Prahy. Při akci našli bezvládné tělo a mrtvou ženu

Tagy: