Fanoušci UFO jsou v pozoru: Testy DNA vrhly světlo na mumie z Mexika, nemají patřit lidem

Záhada kolem mexických „mimozemských bytostí“ se prohlubuje. Provedená analýza mumifikovaných těl prokázala, že jejich DNA skutečně není lidská, ale patří „neznámému druhu“, informoval o tom web Daily Mail. Jaime Maussan, novinář a známý nadšenec do UFO, svá zjištění prezentoval v mexickém kongresu s tím, že mumifikované pozůstatky objevené v Peru mohou mít původ mimo naši planetu.

Maussan se snaží dlouhodobě přesvědčit mexický kongres, že těla nalezená ve městě Cuzco v Peru mohou patřit mimozemským bytostem. Při svém posledním pokusu zapojil tým vědců, kteří provedli analýzu DNA. Ta odhalila, že 30 procent ze vzorku nepochází z žádného známého druhu, výsledky zbývajicích 70 procent složení DNA však nebylo zveřejněno

ČTĚTE TAKÉ: Máme nelidské biologické stopy, řekl exzpravodajec během slyšení o UFO. Mluvil i o vraždách

Web Daily Mail přišel s tvrzením odborníka na UFO Willa Galisona, který drobná tělíčka rovněž zkoumal. Ten tvrdí, že je mohli sestavit lidé pomocí částí vyhynulých zvířat v době asi před tisíci lety, a to za účelem rituálů, což by vylučovalo Maussanovu verzi.

Ten je ale o skutečnosti těl přesvědčen a utvrzují ho v tom i další odborníci zapojení do studie. Ti tvrdí, že těla patří kdysi žijícím organismům, jejichž DNA je hybridní. Což by podle argentinského chirurga Celestina Adolfa Piotta naznačovalo, že se jedná o vyvinutější potomky člověka.

„Máme tu hybridní bytosti, které jsou zřejmě vyvinutější než my. Čelíme něčemu skutečně mimořádnému,“ řekl v mexickém kongresu Maussan a mumifikovaná těla, pojmenovaná Clara a Mauricio, označil za „skutečná“. Na to, zda se však jedná o mimozemské bytosti, zatím neexistuje žádný důkaz. Maussan to podle svých slov ale nevzdává a v pátrání pokračuje.

„Nevíme, jestli jsou to mimozemšťané, ale byli inteligentní a žili tu s námi. Měla by se přepsat historie,“ dodal podle webu deníku El País.

Diskuze v americkém kongresu

O mimozemských bytostech se v poslední době hodně mluví, žádný relevantní a absolutní důkaz o jejich existenci ale nikdo nepředložil. O neidentifikovatelných létajících objektech se v červenci se vší vážností diskutovalo i v americkém kongresu.

Bývalý příslušník amerických tajných služeb David Grusch tehdy například vypověděl, že Američané v minulosti našli na místě havárie UFO „nelidské biologické stopy“. Grusch rovněž naznačil, že vláda USA vraždila, aby tajemství o UFO neuniklo na veřejnost. Současné tažení ufologa Maussana ale označil za zpátečnické a jeho práci za nepodloženou senzaci.

O fenoménu UFO nedávno ve vysílání CNN Prima NEWS hovořil reportér Petr Holman:

Tagy: