To nejsou lidská těla, přepište historii: Experti v mexickém Kongresu ukázali podivné bytosti

Mexický kongres se stal v úterý dějištěm nezvyklého a podle některých i přelomového slyšení. Novinář a ufolog Jaime Maussan tam totiž spolu s vědci místním i americkým představitelům ukázal těla údajně nelidských bytostí, která se našla v solných dolech v Peru, informují média.

Maussan, který se fenoménem mimozemských bytostí zabývá desítky let, zřejmě dosáhl v tomto ohledu svého vrcholu. V úterý se skupinou vědců vystavil přímo v budově mexického Kongresu dvě těla, která byla vyzvednuta z dolu ve městě Cuzco v Peru. Bytosti, kterým ostatky patří, jsou malé, na rukou i nohou mají jen tři prsty a nemají žádné zuby.

Velmi sledované slyšení o UFO proběhlo nedávno také v americkém Kongresu, více v reportáži:

Podle Maussana se jejich genetická stavba značně liší od té lidské. Pomocí radiouhlíkové metody se také zjistilo, že těla jsou stará přes tisíc let. „Tento druh není součástí naší terestrické evoluce. Nejsou to bytosti nalezené po havárii UFO. Byly pohřbeny v dolech, kde zkameněly,“ cituje novináře španělský web Marca.

ČTĚTE TAKÉ: USA disponují mimozemskou technologií, existují věrohodní svědci, tvrdí exnáměstek z Pentagonu

„Nevíme, jestli jsou to mimozemšťané, ale byli inteligentní a žili tu s námi. Měla by se přepsat historie,“ dodal Maussan podle webu deníku El País.

Během slyšení v mexickém Kongresu vystoupil například i někdejší šéf amerického námořnictva a bývalý armádní pilot Ryan Graves nebo penzionovaný poručík amerického letectva Robert Salas. „Naše obloha je plná UAP (neidentifikovaných anomálních jevů, pozn. red.), jejichž existence není dostatečně hlášena. Pozorování nejsou vzácná nebo izolovaná, jsou rutinní. UAP je ale stigma a představuje velkou výzvu pro národní bezpečnost,“ řekl druhý jmenovaný podle webu Infobae.

Účastníkům pak byly promítány záběry UAP včetně těch, které zachytily mexické stíhačky v roce 2004. Tehdy piloti zpozorovali 11 létajících objektů připomínajících ohnivé koule. Všichni vystupující museli složit přísahu, že jsou jejich prohlášení pravdivá.

Podobné slyšení se v červenci konalo také v americkém Kongresu. Bývalý člen vládní pracovní skupiny ve věci UAP David Grusch tam mimo jiné prohlásil, že vláda Spojených států drží v tajnosti dlouholetý program, který se zabývá shromažďováním a reprodukcí létajících objektů neznámého původu.

Tagy:
UFO Mexiko Peru tělo Kongres USA mimozemšťan Námořnictvo Spojených států amerických Cuzco slyšení Ryan Graves Jaime Maussan