Slyšení o UFO: Máme nelidské biologické stopy, řekl exzpravodajec. Mluvil i o vraždách

David Grusch

Slyšení o UFO v americkém Kongresu

Američané našli na místě havárie UFO „nelidské biologické stopy“. Ve středu to na půdě Kongresu pod přísahou vypověděl bývalý příslušník amerických tajných služeb David Grusch, upozornila stanice BBC. Podle deníku Daily Mail Grusch rovněž naznačil, že vláda USA vraždila, aby tajemství o UFO neuniklo na veřejnost.

Cílem slyšení je zjistit, co ví americká vláda o „neidentifikovatelných létajících předmětech“ (běžně známých jako UFO) a zda má informace o mimozemském životě. Klíčovým svědkem je bývalý zpravodajský důstojník David Grusch. Podle něj má americká vláda „neporušená a částečně neporušená mimozemská vozidla“.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Číňané si postavili vlastní UFO. Videa ukazují přelet plný barev a hluku nad velkoměstem

Na přímý dotaz, zda někdy viděl mimozemské tělo, sice Grusch odpověděl, že nikoliv, překvapil ale tvrzením, že kromě vozidel UFO americká vláda získala také „nelidské biologické stopy“. K těm se prý dostala, když je pověřené osoby vyprostily z trosek létajících objektů. „Šlo o jiný než lidský původ. Takový byl úsudek lidí s přímou znalostí programu, s nimiž jsem mluvil,“ dodal podle BBC Grusch.

Později zašel ještě dál. Vedení Spojených států obvinil, že informace o nevysvětlitelných anomálních jevech nezákonně zadržuje, upozornil Daily Mail.

Když se ho člen Kongresu Tim Burchett ptal, zda slyšel o tom, že by snad někdo měl být zavražděn, aby nedošlo k úniku informací, Grusch odpověděl: „Musím na tuto otázku odpovídat opatrně. Nasměroval jsem lidi, kteří o tom věděli, na příslušné úřady.“

Probíhající vyšetřování inicioval začátkem letošního června předseda hlavního vyšetřovacího výboru Sněmovny reprezentantů James Comer. Reagoval tak na obsah předešlých Gruschových rozhovorů, které bývalý příslušník amerických tajných služeb poskytl médiím.

Dalším svědkem slyšení je bývalý velitel námořnictva David Fravor. Ten před americkým Kongresem uvedl, že v roce 2004 pronásledoval UFO při letu nad oceánem.

O fenoménu UFO nedávno ve vysílání CNN Prima NEWS hovořil reportér Petr Holman:

Tagy:
věda UFO biologie havárie Kongres USA mimozemšťan Kongres Spojených států amerických David Grusch