Důstojné rozloučení s milovaným mazlíčkem o samotě

Memory Pet Point najdete v 5 městech Česka

Memory Pet Point - Poslední rozloučení se zvířetem

Každý z nás doufá, že ten okamžik přijde až za hodně dlouho, nejlépe nikdy. V některých případech dostaneme tu možnost se s naším milovaným mazlíčkem dopředu rozloučit, někdy o jeho odchodu musíme rozhodnout sami a někdy se to stane náhle. Ve všech případech se na to nelze dostatečně psychicky připravit. Odchod milovaného zvířete, člena rodiny, se dá přirovnat k odchodu blízké osoby a i odborníci upozorňují na to, že tuto bolest není radno podceňovat.

„To, co pomáhá obecně při přijetí ztráty, je možné zažívat jakékoliv pocity s tím, že okolí je respektuje, akceptuje, nijak je nepodceňuje ani nezveličuje. Tomu pomáhá, pokud je možnost se se zvířetem rozloučit. Pomáhají rituály, nějaké rozloučení, vzpomínky, fotky, mít možnost to s někým sdílet, někomu to všechno říct, někomu se vyplakat. Mít pravidelný režim – jsou věci, o které se mohu opřít a vím, že budou fungovat, i když zažiji takovou bolest a ztrátu,“ vysvětlila již před časem v našem pořadu Prima Mazlíček psycholožka a ředitelka Poradny Vigvam Sylvie Stretti.

Abyste svému čtyřnohému parťákovi dopřáli důstojný odchod, vznikla k tomuto účelu specializovaná krematoria pro zvířata.

Memory Pet Point je samoobslužné pietní místo, ve kterém se můžete sami naposledy se svým mazlíčkem důstojně rozloučit v soukromí krásného prostředí a poté ho uložit do speciálního individuálního chladícího boxu. Vaše zvířátko tak bude v bezpečí čekat na profesionální převzetí pracovníky krematoria. Službu můžete využít kdykoliv dle vašich časových potřeb, jelikož je služba dostupná nonstop, bez navyšování ceny o pohotovostní příplatky krematoria. Nejbližší pracovní den se s vámi spojí pracovníci krematoria, aby s vámi domluvili detailní informace ohledně kremace. Následně si na tomto místě můžete vyzvednout urničku a další objednané pietní produkty.

Jako památku na svého milovaného člena rodiny si můžete vybrat z upomínkových předmětů sesterské společnosti Memory Crystal s.r.o., kde se vyrábí skleněné sošky i urny s popelem zesnulých mazlíčků.

  • Přístup 24/7
  • Soukromé rozloučení v krásné obřadní síni Memory Pet Pointu
  • Odložená platba až 30 dní nebo na 3 splátky bez navýšení
  • Převoz do krematoria
  • Doručení urny či pietních předmětů do výdejního místa PetPointu

Samoobslužné boxy Memory Pet Point už brzy najdete v pěti městech České republiky. Momentálně tuto službu můžete využít v Praze a v České Lípě.

Tagy: