Dva útočníci přepadli muže v Praze a ukradli mu nákup. Policisté po nich pátrají

Pátrání po dvou podezřelých z loupežného přepadení

Pražští kriminalisté pátrají po dvou podezřelých, kteří v pražských Kobylisích přepadli pětatřicetiletého muže. Ukradli mu nákupní tašku včetně osobních věcí. Poškozený naštěstí skončil jen s pohmožděninami a natrženým rtem. Útočníkům hrozí až deset let ve vězení. Policisté také zveřejnili kamerové záznamy.

Incident se odehrál v pražských Kobylisích. „Poškozený šel domů z nákupu, když k němu z ničeho nic přistoupil jeden z mužů, udeřil ho rukou do hlavy a spolu s druhým ho strhli na zem. Následně mu odcizili nákupní tašku, ve které měl mimo jiné i osobní věci, a z místa rychle utekli,“ sdělila policejní mluvčí Violeta Siřišťová s tím, že zloději muži způsobili pohmožděniny a natrhli mu spodní ret.

Hrozí jim deset let vězení

Po zlodějích policisté pátrají od 19. prosince, nyní zveřejnili kamerové záznamy, na kterých je dvojice vidět před samotným přepadením. „Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což pachatelům v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi,“ dodala Siřišťová.

Pokud jste zloděje na záběrech poznali, ozvěte se na linku 158.

Tagy: