Batole se vydalo krmit kachny a už se nevrátilo. Policie ho vytáhla z vodního kanálu, nepřežilo

Teprve dvouletý chlapec se v neděli vydal krmit kachny, ale domů se už nevrátil. Kolem 18. hodiny ho policisté vytáhli z vodního kanálu v britském Wolverhamptonu bez jakýchkoli známek života, informoval deník The Mirror. I přes to, že se snažili dítě oživit, tak mu nebylo pomoci.

Tragické neštěstí potkalo rodinu ve Wolverhamptonu v Anglii, které z domu utekl dvouletý chlapec, aby nakrmil kachny. Později ho však našli na dně vodního kanálu bez známek života. Dítěti i po dvacetiminutové resuscitaci nebylo pomoci a bylo prohlášeno na místě za mrtvé, napsal web The Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Posun v případu ubodaných dětí v Británii. Útočník byl obviněn, o jeho motivu se spekuluje

Jeden místní sdělil, že rodina občas k vodě chodila krmit ptáky. „Chodí tam. Myslím, že se právě stěhují, takže garáž byla otevřená, aby mohli vyvézt auto. Takhle se asi chlapec musel dostat ven,“ citoval ho britský web Metro.

„Po příjezdu na místo našla posádka chlapce, kterého z vody v kritickém stavu vytáhli policejní kolegové,“ uvedla záchranná služby. Policisté mu poskytli první pomoc a poté se oživování ujali záchranáři. „Bohužel se dítě i přes veškerou snahu nepodařilo zachránit a na místě byla konstatována jeho smrt,“ sdělili médiím.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Odpůrci rasismu v Británii bránili azylová centra. Vytvořili kolem nich lidský štít

Tagy: