Feuereislová o Soukupovi: Líbil se mi, ještě než chodil s Agátou. Změnil můj názor na mateřství

Eva Feuereislová, známá z reality show VyVolení, poprvé otevřeně promluvila o svém vztahu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. V rozhovoru pro Expres.cz prozradila, že spolu randí už několik měsíců a nevylučuje, že by s ním v budoucnu chtěla založit rodinu.

Svůj vztah vystavili na světlo světa na začátku září, kdy se ruku v ruce ukázali na galavečeru Clash of the Stars. Mnoho lidí však tehdy zpochybňovalo, že by se mohlo jednat o něco vážného. „Je to asi zbožné přání několika dam i mužů, aby ten náš vztah byl fake. Musím je ale zklamat, protože náš vztah s Jaromírem je opravdový. Nechceme být ale pro lidi žádný Cirkus Humberto,“ řekla v rozhovoru pro Expres.cz Feuereislová.

ČTĚTE TAKÉ: Zapletal o soupeření manažerů pěveckých hvězd i zákulisí Miss. Za kolik hrál Olympic?

Se Soukupem prý randí už několik měsíců, přičemž první schůzka proběhla v pražské restauraci, kterou Eva vybrala záměrně tak, aby nebyli na očích. „Nechtěla jsem, aby nás hned někdo vyfotil,“ uvedla s tím, že nechce být typem celebrity, která si na rande zve fotografy.

Feuereislová také přiznala, že k Soukupovi cítila sympatie už delší dobu. „V době, než s ním začala něco mít Agáta (Hanychová, pozn. red.), jsem si říkala, že je hezký a koukala jsem na Barrandov. Pak když byl s Agátou, tak jsem to skrečovala. Teď ale jsme, kde jsme. Cesty osudu, které se mají protnout, se stejně protnou,“ dodala slavná provokatérka.

Ohledně možného mateřství Feuereislová uvedla, že její názory na děti se změnily poté, co viděla, jak se Soukup stará o dceru Rozárku, kterou má s Hanychovou. „Byla jsem přesvědčená, že děti do dnešní doby ne. Jaromír je ale muž s velkým M. Vidím, jak se stará o malou, to se jen tak nevidí. Jsem velmi mile šokována. Kdyby takového chlapa měla každá žena, co má dítě, tak by byla v sedmém nebi,“ poznamenala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: David věnoval své ženě k výročí dojemnou píseň. Kdysi jsme pěkně rozlítili rodiče, vzpomínala

Tagy: