Kazmova expřítelkyně Kalousová: Moje píseň má adresáta. Zpívání myslím vážně

Andrea Kalousová

Andrea Kalousová přiznala, že nová píseň je adresovaná skutečné osobě

Poslední píseň modelky Andrey Kalousové vzbudila mnoho otazníků – lidé spekulují, že ji věnovala bývalému příteli Kamilu Bartoškovi alias Kazmovi. V Novém dni na CNN Prima NEWS přiznala, že její text má reálný základ a skutečně ji někomu adresovala.

Kalousová, kterou na Instagramu sleduje téměř 300 tisíc lidí, se už více než rok naplno věnuje hudbě. Je přesvědčená, že už i její obdivovatelé pochopili, že se nejedná o žert, chce být zpěvačkou a modeling upozadila. „Není to výkřik do tmy, myslím to vážně. Mám pro muziku vášeň,“ řekla v Novém dni na CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Meghan chystá Harrymu k narozeninám speciální překvapení. Bude to skvělé, naznačila expertka

Její nejnovější singl nese název Co by bylo kdyby. Jak sama uvedla, texty písní si už píše sama. „Mám k tomu úplně jiný vztah, protože vím, proč ta slova takhle jsou. Už si nechci nechat vkládat někým jiným slova do úst. Píšu to, co cítím,“ vysvětlila influencerka.

Poslední skladba Kalousové vyvolala debaty, komu romantickou píseň věnovala. Dle některých fanoušků je text o jejímu bývalém příteli Kamilu Bartoškovi.

„Je to upřímná písnička, což je i cítit, a proto má možná takovou oblibu u posluchačů,“ uvažovala. „O někom skutečně je. Zkrátka je pravdivá,“ přiznala. Pro koho ji složila, si chce nechat pro sebe.

Role v muzikálu

Od konce října budou mít fanoušci možnost zajít si v Brně na muzikál Sladké mámení aneb Kvítek mandragory, ve kterém Kalousová hraje. Otestuje si tak i své pódiové schopnosti. „Je to náročné i v tom hrání,“ svěřila se.

V muzikálové komedii působí mimo jiné herci jako například Marek Vašut, Martin Dejdar či Sagvan Tofi, a bude se tak učit od těch nejlepších. „Na muzikálu je super, že všechny písně jsou známé,“ lákála na představení.

Že to s kariérou zpěvačky myslí opravdu vážně, dokazuje i seznam muzikantů, který si vede. „Doma na tabuli mám napsané, s kým vším bych ráda do budoucna zpívala,“ nechala se slyšet. „Mám tam napsané spousty kamarádů, třeba by se mi líbila spolupráce se Sofianem Medjmedjem nebo také s Miraiem by mi to vůbec nevadilo, dále je tam Paulie Garand,“ prozradila.

Krom hudby, modelingu a sociálních sítí se Kalousová věnuje vlastní značce oblečení a módních doplňků. Část z výdělků prý věnuje útulku pro kočky.

Do povědomí veřejnosti se Kalousová dostala v roce 2015, když se jí v soutěži krásy podařilo získat titul Česká Miss World. Svou zemi pak reprezentovala na celosvětovém finále Miss World v Číně.

K TÉMATU: Když za něco bojuji, udělám cokoliv. Kazma film věnoval expřítelkyni, poslal jí vzkaz

Tagy: