Herečka Decastelo místo truchlení cestuje. Život není pohádka, okomentovala rozchod

Herečka Eva Decastelo

„Život není pohádka. Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali.“ Přesně takhle herečka Eva Decastelo na sociální síti oznámila rozchod s manželem Reném, se kterým má dvě děti. Svoji energii věnuje právě jim a také se rozhodla udělat si čas i na sebe – věnovat se chce cestování. A co redakci ShowTime prozradila?

„S kamarádkami jsme udělaly takovou skupinu čtyř holek a jezdíme na krátké výlety autem. Byly jsme v Amsterdamu, v úterý jsme se vrátily z Benátek a všechny výlety děláme nízkorozpočtově, takže nás Benátky, Rakousko, Německo vyšly na 6 800 korun,“ popsala herečka.

A kam by se Eva chtěla podívat nejvíc? „Mám dva sny. Ten první je Mexiko a druhý Japonsko. Ale když jsem viděla ceny letenek a ubytování, tak si ty dva sny asi nechám na důchod,“ pokračovala v rozhovoru pro ShowTime.

Čas si ale ráda užije i s dětmi, a to například v rámci pravidelných návštěv aquaparku. „Chodíme vždy co nejdříve, abychom stihli objezdit všechny tobogány. Jezdíme divokou řeku, na plavání děti moc neužije,“ svěřila se. A i když je pověstná tím, že její váha často skáče nahoru a dolu, letos má prý klid.

„Naprosto nečekaně mám po extrémně dlouhé době zpátky váhu, kterou jsem měla před dětmi, takže letos budou i dvojdílný plavky,“ uvedla. Zhubnout se jí prý podařilo i tím, že své tělo „zmátla“ otužováním. Podle některých fanoušků by za tím mohl být i rozchod, který oznámila.

„Život není pohádka. Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost. Ale dál zůstáváme přátelé, a hlavně rodiče našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat,“ uvedla na Instagramu.

Tagy: