Extravagantní móda ve Varech: Někdy by se holka měla podívat i do zrcadla, hodnotí Rajská

Módní návrhářka Beata Rajská

Filmový festival v Karlových Varech je bez debat i o outfitech. Také přehlídka návrhářky Debbie Brown byla plná kontroverzních a atypických rób. Zúčastnila se jí návrhářka Beata Rajská, která v rozhovoru pro Showtime přiznala, že sama sází hlavně na selský rozum.

„S extravagancí nemám vůbec problém. Někdy je to samozřejmě za hranicí a řekla bych – ‚holka, měla ses podívat do zrcadla‘, ale nebojuji s tím. Jsem zastánce starého dobrého rčení – používat selský rozum. Je to tak i v té nejvyšší módě,“ svěřila se Rajská.

ČTĚTE TAKÉ: Bartoška exkluzivně o svém stavu: Tělo je líné, ale díky bohu, že můžu ve Varech být

Na kontroverzi naopak sází rapperka Sharlota Blakk. „Jsem člověk, který velmi rád nakupuje v sekáčích a v nějakých buticích, protože tam se dá móda, která mě baví, nejlépe sehnat. Málokdy mám na sobě outfit, který je dražší než pět tisíc a podobně,“ popsala v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

A co říká samotná návrhářka odvážných modelů? „Chápu, že ne každému se to líbí, a plně to respektuju, protože každý máme vkus svůj. Jsem ale hrozně ráda, že se lidé už pomalu inspirují módou,“ dodala Debbie Brown.

Tagy: