Herečka Svátková o Croweovi: Mám ráda medvídkové typy mužů. Jako herec je geniální

Herečka Vlastina Svátková v pořadu Oplatky se nepečou

Oplatky se nepečou: Vlastina Svátková

Do Karlových Varů na festival přijela velká hvězda: herec Russell Crowe. Jak herečka a spisovatelka Vlastina Svátková v pořadu Oplatky se nepečou přiznala, osobně má ráda „medvídkové“ typy mužů. „Nevadí mi pupík, mám ráda zarostlé muže. Ale jako herec je geniální – herecky je Crowe můj typ,“ svěřila se. Mimo jiné prozradila, o čem bude její nová kniha.

Na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech oblíbená moravsko-slovenská herečka dorazila náhodou. „Na poslední chvíli kamarádce cestu někdo odřekl, a tak přemýšlela, s kým by chtěla jet. Kdo má nějakou energii, kdo jí sedne: a vzpomněla si na mě,“ prozradila Svátková. Pozvánku na cestu do lázeňského města dostala jen několik hodin před slavnostním zahájením celé kulturní akce.

To, že neměla nachystané šaty, účes ani nic podobného, se však „vesmírně vyřešilo“. „Nakonec jsem přijela s ní, program máme opravdu naplněný od rána do večera. Dokonce jsme tančily v baru do 2:00, to se mi dlouho nestalo. Užívala jsem si svobodu a to, že si mohu odpočinout a být tím, kým chci,“ pokračovala. Na dotaz, zda v klubu nepotkala například australského herce Russella Crowea, se začala smát s tím, že se na něj ptají všichni.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V Česku se úspěch nepřeje. Postavu mám hezčí, než když jsem tvrdě dřela, říká Schicková

„Ale přijela velká hvězda,“ konstatovala. Jedná se o její typ muže? „Je pravda, že mám ráda medvídkové typy mužů. Nevadí mi větší pupík, mám ráda zarostlé muže. Nevím, co by na to řekl Freud, ale jako herec je geniální. Herecky je Crowe můj typ,“ přiznala s tím, že mohutné typy jsou pro ni mnohem přitažlivější než muži, kteří jsou hubenější než ona.

Ačkoliv mohou Svátkovou lidé potkávat zejména na televizních obrazovkách, jedná se o ženu mnoha talentů. Na kontě má již několik knih a další se pomalu rýsuje. „Našla jsem věc, o níž chci psát. Bude to úplně jiné než to, co vyšlo dosud. Přijde mi to strašně hezké a snad to dotáhnu do konce. Mám na to letní prázdniny: stačí zažít a dostat se do bodu, kdy vím, že to dokončím,“ podotkla. Následně doplnila, že celý příběh bude podle skutečných událostí a má se týkat historie její rodiny.

Tagy: