Strach o hereckou ikonu. Griffithová má po klinickém ošetření tvář plnou jizev

Fanoušci se strachují o Melanii Griffithovou. Hollywoodskou herečku vyfotografovali při odchodu z kosmetického salonu v Los Angeles. Její tvář byla plná strupů a jizev. Pošramocené měla herečka také ruce.

Už více než deset herečka Melanie Griffithová bojuje s rakovinou kůže. Kosmetický salon, který ve čtvrtek Griffithová opouštěla, se specializuje na klinická ošetření. Použití laseru pomáhá odstraňovat rakovinné buňky. Vedlejšími účinky ošetření ale mohou být modřiny, píše web Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězdná herečka Swanková se raduje. Ve 48 letech porodila dvojčata, sdílela dojemný snímek

Podle serveru Page Six herečka svou nemoc nikdy netajila. Už v minulosti s fanoušky na sociálních sítích sdílela léčebné postupy, včetně rozhodnutí podstoupit dermabrazi, laserové ošetření, které pomáhá odstranit horní vrstvu kůže, včetně rakovinných buněk.

Griffithová popsala, jak náročná léčba je a jak ovlivnila její kariéru. „Je to děsivá věc, když jste herečka a práce tak závisí na vaší tváři,“ uvedla v roce 2018 pro web InStyle krátce poté, co jí byl z nosu odoperován nádor. „Vím, že na to musím nalepit náplast a bude to v pořádku. Jen vypadám jako blbec,“ popsala s nadsázkou bývalá manželka herců Antonia Banderase a Dona Johnsona.

Tagy: