Neměl šanci přežít. Čech se na Slovensku srazil s dodávkou, z motorky zbyl jen šrot

Tragickou nehodu v okrese Rožňava na Slovensku nepřežil 50letý motorkář z Česka. V pátek se v tunelu srazil s protijedoucím vozem, příčina zatím není jasná. Z motorky zbyl jen šrot.

„V okrese Rožňava havaroval 50letý řidič motocyklu z Česka po cestě od obce Stratená. V tunelu z dosud nezjištěných příčin přejel s motorkou do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím vozidlem značky Ford Transit, který řídil 69letý řidič z okresu Rožňava. Bohužel, při dopravní nehodě řidič motocyklu utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ uvedli policisté na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická nehoda na Kutnohorsku. Střet vozidel nepřežil řidič dodávky, zraněné jsou i děti

V případu již strážci zákona zahájili trestní stíhání pro trestný čin usmrcení. „Přesné příčiny vzniku dopravní nehody a bližší okolnosti, za nichž k ní došlo, budou předmětem dalšího vyšetřování,“ pokračovali.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Osm dětí se zřítilo z rozhledny na Děčínsku. Dvě těžce zraněné letěly vrtulníkem do Prahy

V souvislosti s touto nehodou a řadou dalších, které řeší, apelují policisté na řidiče, aby se chovali zodpovědně. „Dodržujte dopravní předpisy, zbytečně neriskujte, sledujte situaci kolem sebe a chraňte to nejcennější: své životy,“ dodali.

Tagy: