Tragická nehoda na Kutnohorsku. Střet vozidel nepřežil řidič dodávky, zraněné jsou i děti

Tragická nehoda se stala v pátek odpoledne v Kácově na Kutnohorsku, když se srazilo osobní auto s dodávkou. Srážku nepřežil řidič většího vozidla, další tři lidé, z toho dvě děti, jsou vážně zranění, uvedla mluvčí středočeské záchranky Monika Nováková.

Vozy se srazily kolem 14:00 na silnici vedoucí z Kácova k dálnici D1. „V péči jsme měli čtyři pacienty – jeden nezletilý utrpěl těžká mnohočetná poranění, po ošetření byl transportován letecky do FN Motol,“ uvedla Nováková. Druhé dítě převezla sanitka do pražské Thomayerovy nemocnice se zlomenou klíční kostí a zhmožděním břicha.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vyhlídka půjde k zemi. Přináší víc starostí než radosti, oznámilo vedení obce k neštěstí na Děčínsku

Třetí zraněnou byla žena, vrtulník ji se zlomenou stehenní kostí, bolestí břicha a pánve přepravil do Ústřední vojenské nemocnice. „Čtvrtý pacient utrpěl zranění natolik závažná, že na místě bohužel zemřel,“ doplnila mluvčí.

Silnice bude kvůli odklízení následků a vyšetřování nehody uzavřená přibližně do 18:00, dopravu policisté odklánějí na Kácov a Soutice.

TRAGICKÁ NEHODA DVOU VOZIDEL U KÁCOVA NA KUTNOHORSKU V pátek 4. srpna čtyři minuty po čtrnácté hodině přijala tísňová...

Posted by HZS Středočeského kraje on Friday, August 4, 2023

Tagy: