Football Fanatics: Přestup Hložka? Skvělý byznys Sparty. Ještě, aby jí tak šel i fotbal

Adam Hložek by měl dostat v Bayeru šanci. Jinak by za něj Leverkusen nezaplatil takřka půl miliardy korun.

Football Fanatics: Skvělý byznys Sparty

Vzhledem k tomu, co Adam Hložek dokázal v české lize v dresu pražské Sparty, by se dalo říct, že je mu minimálně 25 let. Ale 104 startů a 24 gólů zvládl v pouhých devatenácti. Teď přišel pravý čas udělat krok nahoru a vkročit do nejlepšího evropského fotbalu. Velký talent je od minulého čtvrtka hráčem německého Bayeru Leverkusen. Na sledovaný přestup se podíval i pořad Football Fanatics na CNN Prima NEWS.

Hložek s manažerem Pavlem Paskou zvolili z mnoha nabídek destinaci, na které se tuze zalíbilo útočníkovi Patriku Schickovi, dalšímu exsparťanovi. A čeští fanoušci tak nyní mají o pořádný důvod navíc sledovat bundesligu, konkrétně pak zápasy Bayeru.

„Největší talent českého fotbalu přestupuje ze Sparty do německého Leverkusenu. To je bohatý klub, bude hrát Ligu mistrů, Adam se sejde s Patrikem Schickem. Zároveň je Bayer týmem, který jen tak nevyhodí necelých 20 milionů euro. To znamená, že Hložan dostane šanci,“ predikuje Mikoláš Tuček v pořadu Football Fanatics k hráči, který u „Werkself“ podepsal kontrakt do roku 2027.

Finální suma za transfer by se v přepočtu měla vyšplhat zhruba ke 450 milionům korun, velmi zajímavou položkou v dohodě je 30 procent z potenciálního dalšího Hložkova prodeje. „Pokud se chytne a odejde jinam třeba za miliardu, Sparta inkasuje dalších 300 milionů. Skvělý byznys. Kdyby tak šel Spartě jako byznys i ten fotbal,“ rýpl si do neúspěšného období letenského klubu Tuček.

Celou nejnovější epizodu „fotbalových fanatiků“ si můžete pustit níže.

Tagy:
AC Sparta Praha Patrik Schick přestup fotbal sport Adam Hložek Mikoláš Tuček Bayer 04 Leverkusen Football Fanatics