GLOSA: Kuchařová udělala pro LGBT komunitu víc než všichni aktivisti dohromady

Ondřej Brzobohatý čelí hněvu od ženy, se kterou se rozešel.

Říká se, že krásné ženy mívají v očích čertovské jiskry. A také se říká, že kam ďábel nemůže, tam nastrčí ženu. Své o tom ví také herec a hudebník Ondřej Brzobohatý, který zjišťuje, že zhrzená expartnerka umí rozpoutat pořádné peklo. Kdo by měl Kuchařové poslat děkovný dopis, jsou zástupci LGBT komunity.

Deník Blesk vyzpovídal Ondřeje Brzobohatého, který se šel do bulváru svěřit se svým intimním životem, protože ho redaktoři vyzvali, aby reagoval na to, co stojí v církevní rozvodové žalobě. Taťána Kuchařová se dušuje, že dokumenty do bulváru určitě neposlala ona, dokonce vyzvala šéfredaktora Blesku, aby jí prozradil, jak bulvární novináři k dokumentům přišli.

V deníku Blesk jsem několik let pracoval a představa, že tamější novináři se nabourávají právníkům do počítače nebo podplácejí katolické duchovní, aby jim vydali znění církevní žaloby, je úsměvná. Blesk pracuje tak, že mu materiály a fotky někdo pošle. Kdo to mohl být v tomto případě? Kdo disponoval fotkami, na kterých je Brzobohatý převlečný do ženských šatů? Sám Ondřej má jasno, že veškeré podklady Blesku předala Kuchařová.

V bulvárních redakcích a pražských barech se momentálně řeší, že Taťána reagovala takto podrážděně, protože se k ní dostaly spekulace, že Ondrova současná partnerka Daniela Písařovicová čeká miminko. Tedy dítě, kterého se Kuchařová v manželství nedočkala.

ČTĚTE TAKÉ: Převlékání za ženu? Jsi frajer, pochválila Brzobohatého Eva Burešová

Zda dokumenty do bulváru poslala sama Miss World 2006, ví nejlépe ona sama. Ve finále je tak nějak jedno, kdo znění církevní žaloby novinářům předal. Obsah dokumentů totiž nevypovídá ani tak o Brzobohatém, jako přináší hlavně nový pohled na Kuchařovou. Ona sama totiž vždy tvrdila, že podporuje diverzitu a originální lidi. Dotáhla to dokonce v této roli na ambasadorku OSN.

Když ale zjistila, že jednoho hravého chlapa v ženském kostýmu má doma, tak ho hnala na sexuologické vyšetření, zda náhodou není „zvrhlý úchyl“. A zda to není dědičné. Jedná se tedy o ukázkové pokrytectví ve stylu „moderní trendy máme rádi, ale domů mi je netahejte“.

Případ Tiffanygate vypovídá mnohé o Kuchařové

Zatímco o Ondřejovi se konzument bulváru dozvídá, že si nechává říkat Tiffany Richbitch, o Taťáně mají čtenáři nyní jasno, že se nezdráhá vytáhnout na bývalého manžela kompromitující materiál z minulosti. To je renomé, s nímž Taťána bude nyní obtížně hledat partnera, který by jí věřil a otevřel jí dveře do svého nitra.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Přispěla ke krachu manželství také tchyně Gregorová?

Veřejné mínění se rychle překlopilo na Ondřejovu stranu. Kuchařová udělala v boji proti homofobii více než všechny polistopadové vlády a všichni LGBT aktivisti dohromady. Češi totiž po článku v Blesku dost jasně na sociálních sítích vzkázali, že je jim sympatičtější „úchyl v ženských šatech“ než „pomstychtivá labilní mrcha“. Zatímco Brzobohatý sbírá za svou upřímnou zpověď plusové body, od Kuchařové se odvrací i její kamarádky. Zbyl jí kněz Romuald Štěpán Rob. Jak hlubokou duchovní péči Miss World poskytuje, je otázka, která u některých věřících vyvolává povytažené obočí.

Sledující případu „Tiffanygate“ prostě rozhodli, že je jim bližší chlapík v ženských šatech než bigotní katolička, která svého exmanžela žene před církevní soud. Pokud je Kuchařová skutečně liberálně smýšlející moderní žena, musí pochopit, že Ondřejovi je rozhodnutí nějaké duchovní autority úplně šumák. Brzobohatý totiž žije v 21. století a svůj život nehodlá řídit podle Vatikánu.

Jistě, na hříšníky opravdu platí peklo. Zatím to ale vypadá, že to největší peklo způsobila Kuchařová sama sobě. Taťána si neuvědomila, že česká společnost je ateistická a volnomyšlenkářská. Češi si umí přiznat, že v posteli jsme všichni tak trochu zvrhlíci. Ale ne každý je v mezilidských vztazích grázl či mrcha. Což jistě platí také o představitelích církve, kterým leží církevní žaloba na stole. I pro ně musí být peklo, že byli oficiálně vyzváni, aby se zaobírali něčím tak bizarním, jako je stížnost modelky, že její partner používal šminky...

Tagy: