Hamáček vlezl do ringu s bojovníkem MMA. Chtěl jsem si z něj udělat pr*el, říká Baba Jaga

Jan Hamáček a zápasník MMA Václav Mikulášek, zdroj: Vašek Baba Jaga Mikulášek

Hamáček v ringu

Překvapivým videem se na sociálních sítích pochlubil šéf ČSSD Jan Hamáček. Ten přijal výzvu MMA bojovníka v oktagonu Václava Mikuláška alias Baby Jagy a dorazil za ním do ringu. Mikulášek ho za odvahu ocenil. Opozice už se do Hamáčka strefuje s tím, že by se měl podobně nebojácně chovat i na politickém bojišti.

„Přijal jsem výzvu,“ napsal na Twitter předseda ČSSD Jan Hamáček. Nejedná se ale o žádnou předvolební debatu nebo střet s kolegy politiky, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Hamáček se totiž vrhl přímo do ringu a přijal výzvu MMA zápasníka Václava Mikuláška, který výzvu původně pojal jen jako legraci a nečekal, že Hamáček skutečně dorazí.

„Jednou sedíme v gymu (tělocvičně) a kluci říkali, že si uděláme z někoho pr*el. Tak jsem napsal panu Hamáčkovi: ‚Přijď na trénink.‘ A on přišel. Jakože klobouk dolů, málokdo přijde, ať už nějaký ‚hejtr‘ nebo člověk, co říká, že mě zbije. On jediný přišel, tak za mě všecka čest. Neříkám volte ho, to je mi jedno, koho kdo volí, ale zachoval se jako chlap, tak za mě palec hore,“ napsal na Instagram zápasník.

Jak jejich střet dopadl, se zatím ani jeden z nich nepochlubil. Z komunikace Jana Hamáčka se nicméně zdá, že střet s profesionálním zápasníkem přežil.

Zatímco řada lidí srandu ocenila, opozice využila příležitost. Třeba senátor Václav Láska (Senátor 21) Hamáčkovi vmetl, že by se měl podobně nebojácně chovat i na politickém poli. „Škoda že už nemáte stejnou odvahu přijít k nám do Senátu odpovědět nám na otázky, co jste chtěl po odhalení kauzy Vrbětice řešit v Moskvě. Zvali jsme vás čtyřikrát,“ vzkázal mu na Twitteru.

Tagy: