Harry uvízl v pubertě. Je emocionálně zaostalý a chybí mu stud, kroutí hlavou jeho švagrová

Meghanina nevlastní sestra Samanta Markleová si rýpla do svého švagra prince Harryho. Označila ho za nedostatečně emocionálně vyvinutého v reakci na vydání jeho knihy Spare (Náhradník). V rozhovoru pro GB News uvedla, že princ postrádá empatii. Vévoda ze Sussexu podle ní svými kontroverzními výroky hledá jen pozornost.

„Myslím, že Harrymu chybí empatie, lítost a stud,“ řekla pro televizi GB News nevlastní sestra Meghan, která údajně s vévodkyní ze Sussexu není v kontaktu. Princ Harry se podle ní nechová jako dospělý člověk a je emocionálně zaostalý. „Myslím, že je tak málo vyvinutý a zahleděný do sebe, že podle mého názoru potřebuje poradit. Myslím, že uvízl v pubertálním stádiu zášti kvůli řadě problémů. Nemyslím si, že dokáže myslet jako dospělý,“ dodala.

Osmapadesátiletá nevlastní sestra Meghan navíc obvinila vévodu ze Sussexu z toho, že hraje „hru na pozornost“ a nazvala ho „neřízenou střelou“. Podle ní by se král Karel III. měl chováním prince více zabývat.

Král se nesmí omluvit

Princ Harry minulý týden vyvolal pozdvižení, když požadoval po královské rodině, aby se omluvila jeho manželce. Na otázku, zda by se měl omluvit král Karel III., Harryho švagrová odpověděla, že by tím „otevřel dveře dalšímu zneužívání“. „To se stane, když se omluvíte sociopatům a narcisům. Zjistíte, že mlátíte prázdnou slámu. Nemůže být tak apatický a umožnit takovou manipulaci a kontrolu,“ řekla.

Autobiografie prince Harryho s názvem Spare (Náhradník) vyšla minulý týden a již nyní ve Spojeném království trhá prodejní rekordy. Vévoda za ni měl údajně obdržet 20 milionů dolarů (přibližně 440 milionů korun). Odhaluje v ní tajemství ze svého života i ze zákulisí života královské rodiny, včetně vyhrocených situací.

Tagy: