Harryho kalifornský sen? Ovládl vlny na prkně. Do studené Anglie se nevrátí, míní fanoušci

Virální záběry prince Harryho, jak bez problémů zdolává vlny na surfařském prkně v Kalifornii, rozvířily spekulace příznivců královské rodiny o jeho budoucnosti. Ještě na sklonku léta totiž vysvitla naděje, že by se vévoda ze Sussexu mohl vrátit ke svým královským povinnostem. Nyní to však vypadá, že si Harry užívá svůj „kalifornský sen“ a dává přednost svobodě před pracovními závazky, píšou britská média.

Video zachycuje prince Harryho, jak se nechává táhnout vodním skútrem, a když se vlny správně zformují, s lehkostí je začne brázdit. Vstoje se udrží téměř celou minutu. Záběry zveřejnil na svém Instagramu profesionální surfař Raimana Van Bastolaer. „Na Tahiti ti stále říkáme princ Harry, ale na surfu jsi můj bratr. Bylo mi ctí,“ připsal k příspěvku.

ČTĚTE TAKÉ: Harry a Meghan vyměnili Británii za EU. Vila v Portugalsku je dechberoucí, píší britská média

Kurzy surfování si Harry s manželkou Meghan Markleovou údajně pořídili, když se přestěhovali do bohatého přímořského kalifornského Montecita. Od té doby už vévoda evidentně párkrát na prkně stál.

Letos tomu jsou čtyři roky, co vévoda a vévodkyně ze Sussexu opustili Británii a přestěhovali se za oceán. V posledních měsících se však vyrojily spekulace, že by se princ mohl do království vrátit.

Podle Harryho fanoušků to však nejspíš nehrozí, píše Sky News. Mnozí vyjádřili podporu jeho novému životnímu stylu. „Užívá si života naplno, zatímco kyselá a zatrpklá britská královská rodina tvrdí, že se chce vrátit k dešti a fazolím,“ napsala jedna z komentujících pod videem. Další dodala: „Tak tohle je ta osoba, která prý prosí o návrat do studené, mokré Anglie, aby žila v krabici od bot.“

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction. Liam Payne se zřítil ze třetího patra hotelu

.

Tagy: