Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction. Liam Payne se zřítil ze třetího patra hotelu

Zpěvák Liam Payne

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Zemřel zpěvák Liam Payne, který se proslavil v britské hudební skupině One Direction. Podle zahraničních webů zemřel po pádu ze třetího patra hotelu v argentinském Buenos Aires v ulici Costa Rica. Bylo mu pouhých 31 let.

Někdejšímu členovi celosvětově známého boybandu One Direction Liamu Paynovi se podle tamní policie stal osudným pád ze třetího patra hotelu v Buenos Aires. Ke zpěvákově smrti mělo dojít na ulici Costa Rica ve čtvrti Palermo. Místní deníky La Nación a Clarín uvedly, že k hotelu v bohaté čtvrti byla přivolána policie na základě tísňového volání kvůli údajnému „agresivnímu muži, který by mohl být pod vlivem drog a alkoholu“.

ČTĚTE TAKÉ: Rozmlácený pokoj zpěváka Liama Payna byl plný drog. Policie zveřejnila fotky z místa tragédie

Zdravotníci později potvrdili smrt zpěváka, který byl nalezen ve vnitřním dvoře hotelu Casa Sur. Šéf zdravotnického záchranného systému Alberto Crescenti odmítl sdělit podrobnosti k incidentu, včetně toho, zda Payne z balkonu vyskočil, nebo nešťastně vypadl. Deníku Todo Noticias Crescenti řekl, že úřady vyšetřují všechny okolnosti úmrtí Payneho a provádí pitvu. Nicméně mluvčí ministerstva bezpečnosti argentinské metropole Pablo Policicchio agentuře AP sdělil, že Payne „se vrhl z balkonu svého pokoje“.

31letý zpěvák byl jedním z pěti členů známého boybandu One Direction, který vznikl v britské verzi hudební soutěže The X Factor. V kapele působili také Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson a Zayn Malik. Skupina vznikla v roce 2010. O pět let později One Direction oznámila, že si dává pauzu, jak připomněl server CNN.

Členové kapely se poté rozešli každý vlastní cestou. V roce 2019 vydal Payne debutové sólové album LP1. Druhá deska s názvem Teardrops následovala letos v březnu.

Podle argentinských médií byl Payne v Buenos Aires navštívit koncert jednoho ze svých někdejších kolegů z One Direction Nialla Horana. Po Paynovi zůstal sedmiletý syn Bear, kterého měl se zpěvačkou Cheryl Coleovou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Inkognito rozzářila krásná Miss. Okouzlila Brzobohatého i Prachaře, bude i v dalších dílech

Tagy: