Házení o zem, kopání i bití. Dvojice z Teplicka měla brutálně utýrat jezevčíka

Známá influencerka Erika Eliášová na sociální síti obvinila dvojici z Teplicka, slečnu Mercedes I. a Vladislava S., že měli utýrat jezevčíka. Psa podle ní měli házet o zeď, kopat do něj a používat měli i jiné kruté praktiky. Tresty měly podle influencerky, kterou sleduje zhruba 110 tisíc lidí na sociální síti, přicházet hlavně za to, že nevenčené zvíře udělalo třeba loužičku.

Redakci Krimi zpráv se ale podařilo dostat ke svědectví sestry údajné tyranky. Ta se totiž nechtěla s celou situací smířit a oslovila ochránce zvířat. Už podala i trestní oznámení, a tohle je její svědectví. O tom, že její sestra s partnerem psa bije, se dozvěděla od dětí, které to měly na návštěvě vidět. Chování majitelky mělo podle sestry tyranky eskalovat.

ČTĚTE TAKÉ: Děsivé detaily v případu zavražděné švýcarské Miss. Hlavu oběti našel její otec v prádelně

„Odpoledne děti přebíral partner a psa prý neviděl. Děti řekly, že ho zavřela do auta. Starší syn byl celý den divný, nemohli jsme z něj dostat, co se děje. Až večer nám řekl, že už nikdy nechce vidět, co se odpoledne stalo, a už nikdy nechce slyšet brečet psa. Pejsek skočil dceři do dětské postele a sestra s ním za to hodila o zeď. Oba synové vyprávěli, že pejsek strašně brečel a ležel na zemi. Přivázala ho vodítkem na kliku a celé odpoledne musel být uvázaný ke klice, než ho odvedla do auta a nechala ho v autě,“ sdělila žena.

V e-mailu ochráncům zvířat dále popisuje, jak se snažila sestře domluvit, ať jí psa dá, že se o něj bude starat, dokonce jí za něj nabízela i deset tisíc. Nic ale nezabralo a pes zmizel... Sestra o něm najednou začala psát v minulém čase.

„Ve zprávách napsala, že pejska zabili, no a co. Pak zprávy smazala a čekala na mě před barákem, kde mě s mou dvouletou dcerou v náručí napadla na ulici,“ upřesnila sestra ženy.

Sestra údajné tyranky se pak spojila s rodinou. Podle dalšího ze sourozenců se prý měla Mercedes svěřit s tím, že psa s partnerem ubili. Oba partnery, které známá influencerka i sestra viní z týrání a utýrání psa, jsme kontaktovali s žádostí o vyjádření. Mercedes nám odpověděla, že si všechno vymyslela její sestra, která prý celý život dělá peklo její rodině. Tvrdila, že za svou pravdu chce bojovat a prý zveřejní výsledky práce policie, jakmile je bude mít k dispozici.

Ochránci zvířat, na které se obrátila právě zmiňovaná sestra, mají k dispozici ale svědectví více lidí, kteří shodně tvrdí, že se pár nechoval k psovi láskyplně.

Vyjádření k případu influencerky Eriky Eliášové:

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Syndrom černého psa. Problém, kvůli kterému černá zvířata dožívají v útulcích

Tagy:
pes Krimi zprávy násilí bití krimi zvíře Teplicko influencerka syn Ústecký kraj týrání zvířat jezevčík Mercedes I. Vladislav S.