Krampola odvezli do nemocnice. V bytě ho našla kamarádka, měl být v ohrožení života

Herec Jiří Krampol byl v pátek opět hospitalizován poté, co ho našla kamarádka ležet v bezvědomí v jeho bytě. Podle informací webu Blesk měl být v tu chvíli v ohrožení života. Stalo se tak poté, co se pětaosmdesátiletý bavič nechal ve středu propustit na reverz z Nemocnice Na Františku, kde strávil tři týdny kvůli podezření na zápal plic.

„Jirka prý nebyl při smyslech,“ prozradil webu Blesk člověk z blízkého okruhu herce s tím, že Krampol prý nereagoval na vnější podněty. Převezen byl do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí. Podle webu jde známému baviči o život. Hospitalizaci Krampola potvrdil i mluvčí pražské záchranky Karel Kirs.

ČTĚTE TAKÉ: Princezna Kate s Williamem dlouho hledali vhodný způsob, jak těžkou diagnózu oznámit dětem

Hercův kamarád a manažer Miloš Schmiedberger pro web uvedl, že známý dabér byl propuštěn z nemocnice ve středu, a to na základě reverzu, kdy se za herce zaručil syn jeho bývalé manželky. „K jeho současnému zdravotnímu stavu mohu pouze sdělit, že byl převezen v pátek večer do nemocnice na Karlově náměstí, kde je v současné době na oddělení intenzivní péče,“ dodal.

Krampol byl v péči lékařů již na konci února, kdy se zranil po pádu. Oblíbený herec se navíc dlouhodobě léčí s chronicky nemocnými průduškami.

„Několik týdnů si tam určitě poleží. Má velké bolesti. V poslední době je bohužel více ve špitále než doma, ale co se dá dělat. Naštěstí to Jirka snáší dobře. Nějakým depresím nepropadá, zůstává pozitivní,“ prozradil tehdy redakci CNN Prima NEWS jeden z Krampolových přátel.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Princezna Kate oznámila, že podstupuje léčbu rakoviny

Tagy: