Strach o Krampola: Po ošklivém pádu musel být převezen do nemocnice. Trpí velkými bolestmi

Jiří Krampol skončil opět v péči lékařů. Jak redakce CNN Prima NEWS zjistila, upadl ve svém bytě a ošklivě si narazil kostrč. V obrovských bolestech byl převezen do nemocnice, kde podle prvních informací zůstane minimálně několik týdnů.

Zdravotní komplikace herce Jiřího Krampola, který se léčí s chronicky nemocnými průduškami, neberou konce. Po rehabilitacích, které mu měly pomoci vrátit jistotu v chůzi a posílit ochablé svalstvo, přišla další velká nepříjemnost. Ve svém bytě nešťastně upadl, narazil si kostrč a musel být převezen do nemocnice. „Několik týdnů si tam určitě poleží. Má velké bolesti. V poslední době je bohužel více ve špitále než doma, ale co se dá dělat. Naštěstí to Jirka snáší dobře. Nějakým depresím nepropadá, zůstává pozitivní,“ sdělil redakci CNN Prima NEWS jeden z Krampolových přátel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Utajovaná dcera zesnulé herečky Jany Hlaváčové pracuje jako strážník městské policie. Život v ústraní ji vyhovuje

Herec telefon nezvedal, ke svému zdravotnímu stavu se tak nevyjádřil. Před čtrnácti dny, když se po rehabilitacích vrátil domů, se cítil jako znovuzrozený. „Hodně mi to pomohlo. Snad se to bude dál lepšit. Do LDN, jak někde psali, se rozhodně nechystám. Tam mě nedostanou. Dokud to půjde, budu si život užívat. Jasně, mám svůj věk, ale zdravotně na tom nejsem ještě nejhůře. Zaplaťpánbůh za to, jak to je. Mnoho lidí je na tom daleko hůř než já,“ uvedl pro CNN Prima NEWS.

Těšil se na wellness se Slováčkem a Patrasovou

V hlavě měl spoustu pracovních i soukromých plánů. Těšil se, jak v dubnu vyrazí s Felixem Slováčkem, jeho ženou Dagmar Patrasovou a dalšími přáteli na wellness pobyt do Františkových Lázní. „Jezdíme tam pravidelně. Vždycky jsme tam hrávali i tenis, který teď budu muset asi oželet, protože se ještě musím šetřit, ale i tak si to tam určitě moc hezky užijeme. Určitě to bude fajn,“ těšil se Krampol.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Začátkem ledna Jiří Krampol poskytl CNN Prima NEWS rozhovor z nemocničního lůžka

Tagy: