Kramár se uzavírá před světem: Všichni si lžou a ubližují, lidé jsou jak z umělé hmoty

Slovenskému herci Maroši Kramárovi se nelíbí, jak se proměnila společnost. Štve ho, že lidé „pořád koukají do telefonů, lžou si a ubližují“. V rozhovoru pro slovenský deník Nový čas také přiznal, že se kvůli papparazzi cítí být neustále pod kontrolou a nemůže si ani na chvíli odpočinout.

„Tento svět se mi už nelíbí. Lidé jsou jako z umělé hmoty a pořád koukají do mobilů,“ řekl v rozhovoru pro deník Nový čas Kramár. Je prý rád, že stihl ještě zažít dobu, která byla podle jeho slov normální.

„Všichni si jen lžou a ubližují a to není normální. Celý tento svět se prostě v jednu chvíli obrátil vzhůru nohama. Není to a ani nikdy nebude přirozené,“ pokračoval slovenský herec, který slaví úspěch i na české scéně. Má na kontě desítky filmů a zahrál si například i v seriálu Slunečná na Primě.

Není proto divu, že o něj mají média zájem. Kramár se však kvůli fotografům, kteří ho pronásledují, cítí být neustále pod kontrolou. „Vždycky jsem byl mezi lidmi, ale dnes se nemůžu ani normálně bavit kvůli papparazzi a špionům,“ doplnil 63letý umělec, který nejraději tráví čas v rodinném kruhu nebo o samotě.

Negativně vnímá i sociální sítě, respektive to, jak se na nich někteří lidé vyjadřují. „Svoboda slova je fajn, ale lidem chybí zodpovědnost za to, co říkají, protože si neuvědomují, že i slovo může způsobit velkou škodu nebo dokonce zabít,“ uvedl Kramár.

Své děti vede pevnou rukou

Krátce promluvil i o zvyku mladých zveřejňovat své erotické fotografie. „Své děti vedu opravdu pevnou rukou, takže doufám, že se nikdy nestane, že bych zjistil, že moje dcera něco takového poslala, a i kdyby ano, vynadal bych jí, ale nikdy bych ji neuhodil,“ má jasno herec.

Kramár má tři děti – 22letou Tamaru, 20letého Timura a 14letého Marka. Ty přivedl na svět se svou bývalou manželkou Natašou. Ačkoliv už jsou rozvedení, podařilo se jim prý zachovat dobré vztahy. „Rozešli jsme se v dobrém a máme velmi dobré vztahy,“ prozradil herec.

Tagy: