Jedno šestinedělí končí, další začíná. Vojtek ukázal syna Vincenta, mluví o „konci kariéry“

Roman Vojtek s manželkou ukázali syna Vincenta.

Rozhovor s Vojtkovými

Roman a Petra Vojtkovi na svět před Vánoci přivítali druhého syna, dostal jméno Vincent. Chlapeček jim dělá samou radost a nyní ho ukázali i redakci Showtime. Jak herec a zpěvák přiznal, jedno šestinedělí mu skončilo a další brzy začíná. Od poloviny února bude vystupovat v představení Otec v šestinedělí. Stejně tak Vojtek – čtyřnásobný tatínek – prohlásil, že s Vincentem přichází „konec jeho otcovské kariéry“.

Showtime má už takovou tradici, že pokaždé, když přiletí k Vojtkům čáp, tak to víme jako první. A pokaždé, když svého potomka představují, tak to víme také jako první. Proto vám představujeme Vincenta Vojtka.

„Vzhledem k tomu, že jsme teď skončili šestinedělí, tak má teď šest týdnů a dva dny,“ prozradil Vojtek. Přesný údaj si herec pamatuje z prostého důvodu. „Počítal jsem to. Manželka mi řekla, že jí končí až příští týden, ale bylo mi to nějaké divné. Proto jsem se podíval do kalendáře, manuálně jsem si to spočítal, a tak jsme se to dozvěděli,“ pokračoval.

ČTĚTE TAKÉ: Své matky nezapřou. Dcery slavných českých a slovenských celebrit dobývají svět showbyznysu

Komedie o 20 rolích

Ačkoliv manželce Petře šestinedělí skončilo, Vojtkovi začíná. „Já mám dvě šestinedělí za sebou. Jedno životní a pak divadelní, protože zanedlouho, v polovině února, mám premiéru představení Otec v šestinedělí a je o tom, jak to chlap poprvé vnímá – těhotenství, porod, jak to snáší, co se v tom šestinedělí pro chlapa děje. Je to komedie, oneman show, takže budu hrát asi dvacet rolí a moc se na to těším. Strašně mě to baví,“ prozradil herec.

„Myslím, že pro ty, kteří nemají děti, to bude předporodní kurz, a ti, co děti mají, si zavzpomínají a v mnohých scénách se poznají. V představení se odrazí také náš porod prvního syna. A doma jsem se ptal,“ přiznal Vojtek. Přesto jeho žena neví, jaký bude výsledek představení.

„Představení dělali asi čtyři chlapi dohromady, kteří mají kolem 20 dětí. Je to s veškerou pokorou a láskou k ženám a k tomu, co zažívají u porodu, v šestinedělí. Není to nic, z čeho bychom si dělali srandu. Spíše si děláme srandu sami ze sebe, z chlapů, jak to bereme,“ doplnil.

Shání materiály o vasektomii

Vincent je krásné miminko a dělá rodičům jenom radost. „Roman hodně ušetřil, už jsme všechno měli,“ prozradila manželka. „Je pravda, že jsem si moc přál holčičku a nevyšlo to. Ale nyní jsem rád. Poznal jsem, že to bude asi lepší a jsem moc rád, že máme Vincenta, protože kluci budou velká parta,“ uvedl Vojtek.

„Přes den už má takové chvilky, kdy si s námi hraje, kdy nás vnímá, už má oční fixaci. Je to moc hezké, když už víme, že nás vnímá, začíná se usmívat. Už je to prostě človíček, nejen spáč a takový medvídek,“ uvedla nadšená maminka o Vincentovi.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Překvapivé odhalení u Víta Starého z Mandrage. Zpěvák má z dob své největší slávy dceru

Vojtek prohlásil, že se jedná o konec jeho otcovské kariéry. „Už si sháním materiály o vasektomii, takže si myslím, že už mám splněno,“ prohlásil čtyřnásobný otec.

Tagy: