Vtip s rybami odstartoval obtěžování herečky Lewandowské. Muž jí roky píše stejnou otázku

Simona Lewandowská randí zásadně jen s herci.

Simona Lewandowská v 7 pádech Honzy Dědka

Herečku Simonu Lewandowskou už několik let kdosi obtěžuje na sociálních sítích, uvedla v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Svěřila se, proč při randění měla zájem vždy jen o herce a proč se svým tatínkem nemluví o práci.

Simona nepochází z herecké rodiny, zejména pro jejího tatínka jsou některé součásti jejího povolání  těžko stravitelné. „Tatínek je pyšný, ale vidí mě jako princeznu a malou holčičku. A já hraju lesby a holky od rány. A on by si přál, abych hrála princezny. Ale doma vůbec nemluvíme o tom, že se líbám s nějakou ženou. Radši mluvíme o tom, co měl k večeři,“ přiznala Lewandowská.

ČTĚTE TAKÉ: Své matky nezapřou. Dcery slavných českých a slovenských celebrit dobývají svět showbyznysu

Partnery si hledá také v oboru. Podle svých slov dosud nepoznala lásku, která by se neživila herectvím. „Chodila jsem jenom s herci, všichni byli dost fér a pravdiví. Občas krátce s někým jiným, ale velké lásky to byly jen s herci. Ale já jsem se nikam jinam moc nedostala. Chodila jsem na konzervatoř, pak na DAMU, tam jsou bubliny,“ vysvětluje.

Herečka a obtěžování kvůli rybám

Na nezájem mužů si stěžovat nemůže, naopak. Zkušenost má i s nevyžádaným zájmem hraničícím s obtěžováním.

„Objevila jsem před časem takovou americkou instagramovou stránku, kde lidé fuckovali ryby. Chodili po akváriích a fotili se u ryb s fakáčem. Ale bylo to vtipně propracované, tak jsem taky jednu dobu fuckovala ryby a dávala si to na Instagram. A pak mi tam někdo psal: Dobrý den, Simonko, kdybych byl ryba, jak byste si mě udělala?,“ nastínila herečka.

Dotyčný herečku kontaktuje pravidelně už několik let. „Už šest let mi píše co dva měsíce. Pořád tohle. Na Vánoce to změní na kapra. Nejdřív jsem si myslela, že je to fór, tak jsem mu poslala nějakého pstruha na másle, ale pak jsem pochopila, že to není OK, tak to ignoruju,“ popsala.

Kromě Simony Lewandowské si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla Lenku Vlasákovou se synem Maximilianem Dolanským, manžele Alberta a Barboru Černé a herce Vasila Fridricha. Premiérový díl sledujte v úterý 6. února ve 21:40 na Primě.

Tagy: